yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ!

ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ!
29.03.2022 18:00
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta 16.hafta müsabakaları tamamlandı. Birbirinden kritik mücadelelerin oynandığı grupta zirvedeki iki takım olan Ayvalıkgücü Belediyespor ile temsilcimiz Yalovaspor puan kaybetti. Böylece şampiyonluk yarışında heyecan son iki haftaya taşındı.

Geriye düştük ama pes etmedik..

Ligde zirve yarışından kopmak istemeyen Yalovaspor, Balıkesir’de Bandırma ETİ Spor’la kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçın ilk yarısı golsüz bitti. İkinci devrede penaltı kaçıran ETİ Spor, son bölümlerde üstünlüğü ele geçirdi. Ancak pes etmeyen Yalovaspor, yediği gole Batuhan Kaya ile karşılık verdi ve zorlu deplasmanda 1-1’lik beraberlikle döndü. Bu sonuçla yeşil-kırmızılı takımımız, 38 puanla zirvenin 3 puan gerisinde takibini sürdürdü. 20 puandaki ETİ Spor da 6.basamakta haftaya nokta koydu.

Gönen’in son dakika golü bize yaradı..

Haftanın sonucu en çok merak edilen bir diğer müsabakasında lider Ayvalıkgücü Belediyespor, Balıkesir derbisinde evinde Gönen Belediyespor’la kozlarını paylaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın duraklama dakikalarına 2-1 önde giren kırmızı-beyazlılar, Gönen’in son dakika golüne engel olamadı ve zorlu kapışma 2-2 sonuçlandı. Bu beraberlikle Ayvalık, 41 puanla liderliğini devam ettirdi. 25 puana sahip Gönen de 4.sırada yer aldı.

Ayvalık’tan Bigaspor’a geçit yok..

BAL’daki Yalova takımlarından Altınova Belediyespor, evinde Çanakkale temsilcisi Bigaspor’u ağırladı. Sarı-yeşilli takımımız, rakibini 2-1’lik skorla devirip 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Altınova, 19 puanla 7.sırada kendisine yer buldu. 27 puanlı Bigaspor da 3.sırada haftayı kapattı.

 

Kadıköy tek golle mağlup..

Ligden düşmesi daha öne kesinleşen Kadıköyspor, formalite maçında Bozcaadaspor deplasmanına çıktı. Kırmızı-siyahlı ekibimiz, 1-0 geriye düştüğü müsabakanın son bölümlerinde penaltı atışından yararlanamadı ve 90 dakikayı tek golle kaybetti. Bu sonuçla son sıradaki temsilcimiz 3 puanda kaldı. 17 puanlı Bozcaadaspor da matematiksel olarak lige tutundu ve 8.basamakta yer aldı.

 

Burhaniye kazandı ve Bigadiç’in düşmesi kesinleşti..

Öte yandan Balıkesir takımları arasında son sırada kalan ve otomatik olarak küme düşecek Bigadiç Belediyespor, 16.haftada Burhaniye Belediyespor deplasmanındaydı. Balıkesir derbisinde rakibine tek golle boyun eğen Bigadiç, 9 puanla küme düşme potası olan 9.sırada kaldı ve bitime iki hafta kala kırmızı çizgiden kurtulamayıp resmen küme düştü. 24 puana yükselen Burhaniye de 5.sırada kendisine yer buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.