yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

ÇİFTLİKKÖY’DE ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

ÇİFTLİKKÖY’DE ZAFER BAYRAMI KUTLANDI
30.08.2023 16:43
0
A+
A-
  • Büyük Zaferin 101’inci yıldönümünde, 30 Ağustos Zafer Bayramı Çiftlikköy’de 23 Nisan Meydanı’nda gerçekleşen törenle kutlandı..

 

Haber / Esin KAYA

Törene Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Hava Meydan Komutan Vekili Hv. Plt. Albay Levent Bülent Avşaroğlu, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, ilçe protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, şehit aileleri ve gazilerimiz katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması sonrasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Kutlama Mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Teğmen Ömer Gökyer, “Aziz milletimizin istiklaline ve istikbaline olan sevdasını en güçlü şekilde gösteren, kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlanacağını müjdeleyen Büyük Taarruz’un 101. Yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal’i ve Milli Mücadelemizin kahraman tüm neferlerini şükranla yad ediyorum”ifadelerini kullandı. Çiftlikköy M.KemalAnd. Lisesi öğrencisi Hiranur Baysal’ın ‘Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor’ adlı şiiri okumasının ardından Kaymakam Bilgin, Hava Meydan Komutanı Hv. Plt. Albay Levent Bülent Avşaroğlu ve Başkan Silpagar, kaymakamlık makamında ilçe protokolünün tebriklerini kabul ederek şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya geldi. Kutlamaların ardından Çiftlikköy Belediyesi Engelsiz Kafe ve Saklıbahçe Sosyal Tesislerinde Çiftlikköylülerle bir araya gelen Başkan Silpagar ve Kaymakam Bilgin, Türk bayrakları dağıtarak hemşerilerinin bayramını kutladı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Milletimizin asla boyunduruk kabul etmeyeceğini yedi düvele gösterdiği en büyük zaferlerden birisi olan Büyük Zafer’in 101. Yıldönümünü ve Zafer Bayramımızı kutluyor, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ordumuzun kahraman askerlerini rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.