yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0800
EURO
38,0696
ALTIN
2.834,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

ÇİFTLİKKÖY’DE OKULLARA BELEDİYEDEN TAM DESTEK

ÇİFTLİKKÖY’DE OKULLARA BELEDİYEDEN TAM DESTEK
08.09.2024 15:33
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediyesi Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki okulların temizlik ve hijyeni, bahçe bakımları, ağaç budamaları, oturma alanlarının boyanması, oyun gruplarının yenilenmesi gibi konularda tam destek sağlıyor..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullardaki eksikliklerin giderilmesi ve temiz ve güvenli bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Okul bahçelerinde ot tırpan temizlikleri ve bahçe budama işlerini yapan ekipler, okulların içinde de yıkama ve dezenfekte etme çalışmalarını büyük bir gayretle yapıyor. Okul bahçelerinde bulunan oturma alanlarının ve bankların da boyama ekibi tarafından boyamaları yapılıyor. Yeni eğitim döneminde ilçedeki okullara ve öğrencilere destek vermeyi sürdüreceklerini dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Ekiplerimiz, okullarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmasıyla ilgili ciddi çalışmalar yürüttü. Namık Kemal İlkokulu’nda oyun parkının zemininin yenilenmesi, Naile Saraç Anaokulu’nda oturma gruplarının boyanması gibi diğer okullarımızda da ihtiyaçlar doğrultusunda eksikleri birer birer giderdik. Eğitime ve öğrencilere tam desteğimiz sürecek” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.