yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

ÇİFTLİKKÖY’DE İMZALAR ATILDI

ÇİFTLİKKÖY’DE İMZALAR ATILDI
02.09.2022 14:13
0
A+
A-

 

KIRMIZI-SİYAHLILARDA TRANSFER SÜRÜYOR

  • Voleyboldaki temsilcilerimizden Çiftlikköy Belediyespor, yeni sezon için anlaştığı oyunculara bir bir imza attırırken; diğer yandan da kadrosunu yeni transferlerle güçlendirmeye devam ediyor.

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde boy göstermeye hazırlanan Çiftlikköy Belediyespor’da sıcak saatler yaşanıyor. Kırmızı-siyahlılar, yaz transfer döneminde anlaşma sağladığı isimlere bir bir imza attırırken; eksik görülen bölgelere de dış transferde yeni oyuncular dahil ediyor. Tarihinde ikinci kez 1. Lig’de mücadele verecek Çiftlikköy Belediyespor, dış transfer çalışmaları kapsamında ligimizin önemli isimleriyle anlaşmıştı.

Ebru ve Ramdin imzaladı..

Öte yandan Çiftlikköy Belediyespor, dış transfer çalışmaları kapsamında daha önce anlaştığı Ebru Kırmaz Dur ve Trinidad Tobagolu milli voleybolcu Darlene Ramdin’le sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlıların voleybol şube sorumlusu Metehan Karadeniz, iki yıldız oyuncuya da imza attırdı. Çiftlikköy’ün voleybol ligler tarihindeki ilk yabancı transferi olarak kayıtlara geçen Ramdin’in yeni sezondaki performansı merak ediliyor.

Kulüpten açıklama yapıldı..

İki oyuncuya imza attıran Çiftlikköy Belediyespor’dan şu açıklama yapıldı: “Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi için hazırlıklarını sürdüren takımımız, orta oyuncu Ebru Kırmaz Dur ve Trinidad Tobagolu smaçör Darlene Ramdin’le sözleşme imzalamıştı. Geçtiğimiz sezon Torbalı Belediyesi GSK formasını terleten 1995 doğumlu orta oyuncu Ebru Kırmaz Dur’un yanı sıra geçtiğimiz ay anlaşma sağlanan Trinidad Tobagolu Ramdin de, bu sezon kırmızı-siyahlı formayı terletecek.”

Transferler sürüyor..

Bu arada transferlerine devam eden temsilcimiz, prensipte anlaşma sağladığı Berfin Öztürk’ü kesin olarak kadroya dahil etti. 21 yaşındaki genç pasör, geçtiğimiz sezon İstanbul ekibi Limaspor formasını terletmişti. Çiftlikköy, dış transfer çalışmaları kapsamında yine prensipte anlaştığı 21 yaşındaki genç libero Damla Aksu’yu da kadrosuna kattı. Geçen sezon Beykoz Belediyesi GSK forması giyen Damla, kırmızı-siyahlı formayla filede mücadele edecek. Temsilcimizin Bergama Belediyespor’dan transferi 23 yaşındaki smaçör Kadriye Durak da yeni sezonda Çiftlikköy Belediyespor formasıyla mücadele verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.