yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1819
EURO
37,1688
ALTIN
2.986,72
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

ÇİFTLİKKÖY’DE 11 BİN 500 TON ASFALTLAMA BAŞLADI

ÇİFTLİKKÖY’DE 11 BİN 500 TON ASFALTLAMA BAŞLADI
14.10.2024 17:23
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, geçtiğimiz ay müjdesini verdiği asfalt hamlesini M. Akif Ersoy Mahallesi’nin Bilge Kaan Caddesi ile başlattı..

 

 

HABER MERKEZİ

Mahallenin Kelebek Çayırı bölgesinde vatandaşların yaşadığı mağduriyeti gidereceğinin sözünü veren Başkan Yele, hafta sonunda hızlı bir şekilde başlayan çalışmalara bizzat nezaret etti. Yeşil Körfez Su Birliği’nin ana isale hattı çalışmalarının ardından bu bölgedeki yolların bozulmasıyla yaşanan mağduriyeti gidermek adına 11 Bin 500 metreküplük asfalt ihalesi gerçekleştirdiklerini ve çalışmalara da hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden Başkan Yele, “Aylardır kronikleşen yol sorununu çözüyoruz. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde asfalt serimimize başladık. Bundan sonra çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. İlçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu. Asfaltlama çalışmaları kapsamında hafta sonunda Bilge Kaan Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Kızılelma Sokak, Yeni Çizgi Sokak, Mızrak Sokak, İmren Sokak ve Sümbül Sokak’ta sıcak asfaltlamaların tamamlandığını belirten Başkan Yele, “İlk üç gün itibariyle çok hızlı bir çalışmayla bu cadde ve sokaklarımızı asfaltladık. Şu anda asfaltlamalarımızın yüzde 10-15’lik bir kesimini bitirmiş durumdayız. Ekiplerimiz yine acil durumu olan Çiftlik Mahallesi Saray Caddesi’nde asfaltlama yapıyor. Sonrasında ilçemizin önemli bir yatay aksı olan Şehit Ömer Halisdemir Caddesi’ni komple asfaltlayacağız. Şu anda orada orta refüj sökümü çalışmalarımız devam ediyor. Hava şartları izin verirse önümüzdeki hafta da oraya geçmiş olacağız. Daha sonrasında Vadi Şehir çevresindeki daha önceden sathi kaplama yapılan sokaklarımıza geçmeyi planlıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızı 1 aylık sürede tamamlamak istiyoruz. Vatandaşımızı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.