yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ÇİFTLİKKÖY TAMAM, SEMT77 VOLEYBOL BEKLEMEDE

ÇİFTLİKKÖY TAMAM, SEMT77 VOLEYBOL BEKLEMEDE
24.01.2024 15:24
0
A+
A-
  • Temsilcilerimiz Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor Voleybol’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta 12.hafta maçları tamamlandı.

Kırmızı-siyahlı ekibimiz Çiftlikköy, play-off’ların yanı sıra liderliğini de garantilerken yeşil-kırmızılı takımımız Semt77 Voleybol ise üst turun sadece bir adım uzağında.

 

Onur ERDİK

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta 12.hafta müsabakalarının heyecanı geride kaldı. 3 karşılaşmanın oynandığı haftada favori takımların kazanması dikkat çekti. Ekiplerimiz Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor Voleybol, rakipleri karşısında kazanarak haftayı çifte galibiyetle noktaladı.

Çiftlikköy lider çıkmayı garantiledi..

Filedeki temsilcilerimizden Çiftlikköy Belediyespor, 12.haftada seyircisi önüne Darıca Çınaraltı Gençlik ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-siyahlı ekibimiz, rahat bir oyunun ardından rakibini set vermeden 3-0’la geçerek bitime iki hafta kala grup liderliğini matematiksel anlamda garantiledi. Bu sonuçla Çiftlikköy, 30 puana yükselip liderliğinin yanı sıra namağlup unvanını da korumuş oldu. Kocaeli ekibi Darıca da 3 puanla grubun son sırasında kaldı.

Semt77 Voleybol bir adım daha yaklaştı..

Gruptaki diğer takımımız Semt77 Yalovaspor, 12.haftada evinde Ortakçı İnegöl Orhaniye Voleybol ile kozlarını paylaştı. Yeşil-kırmızılı takımımız, geriye düştüğü müsabakada rakibini 3-1’lik skorla devirmesini bildi. Bu kritik galibiyetle Semt77 Yalovaspor Voleybol, 23 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.  Temsilcimiz, 13.haftada Cadence Gölcük İhsaniye’yi yenmesi durumunda son hafta öncesi play-off biletini cebine koyacak. Yeşil-kırmızılı takımımıza 12.haftada boyun eğen Bursa temsilcisi İnegöl, 15 puanla 4.sırada yer aldı ve bitime iki hafta kala play-off şansını tamamen kaçırdı. Grupta 12.haftanın diğer mücadelesinde Cadence Gölcük İhsaniye, deplasmanda Kestel Belediyespor’u set vermeden 3-0 yendi. Kocaeli temsilcisi,  22 puanla haftayı üçüncü sırada bitirip play-off şansını son iki haftaya taşıdı. 3 puandaki Kestel de küme düşme potasının bir basmak yukarısında ve 6.sırada haftaya nokta koydu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.