yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5130
EURO
34,9419
ALTIN
2.434,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

ÇİFTLİKKÖY, PLAY-OFF İÇİN GÜN SAYIYOR!

ÇİFTLİKKÖY, PLAY-OFF İÇİN GÜN SAYIYOR!
18.01.2022 15:21
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 2. Lig 4. Grup’ta Çiftlikköy Belediyespor fırtınası esmeye devam ediyor. 13.hafta karşılaşmaları kapsamında Kırmızı-Siyahlılar, Kocaeli deplasmanına çıktı. Cadence Gölcük İhsaniye ile kozlarını paylaşan temsilcimiz, zorlandığı mücadelede rakibini 3-1 devirmesini bildi. Bu sonuçla Mihrican Deviren’in öğrencileri, 31 puanla en yakın rakipleri Zonguldak ve Tepebaşı’nın 5 puan önünde zirvedeki yerini korudu. 24 puanda kalan Gölcük İhsaniye de 4.sıraya kadar geriledi.

 

Zonguldak ve Tepebaşı zorlanmadı..

Play-off yarışının nefesleri kestiği grupta matematiksel anlamda ilk iki iddiasını sürdüren takımlar; MFA Zonguldak DSİ ile Tepebaşı Gençlik, 13.haftayı kazanan takımlar arasında kapattı. Bu ekiplerden Zonguldak, deplasmanda Sakarya Gelişim Spor’u zorlanmadan 3-0 yendi. Elde ettiği bu galibiyetle Karadeniz ekibi, 26 puan ve averajla ikinci sırada haftayı bitirdi. 8 puandaki Sakarya temsilcisi ise ateş hattının bir basamak yukarısında ve 7.sırada kendisine yer buldu. Haftanın bir başka kazananı Tepebaşı Gençlik de Bozüyük Belediyesi’ni 3-0’la geçti. Eskişehir temsilcisi, 26 puan ve averajla üçüncü sırada yer alırken; 18 puanla 5.sırada haftayı bitiren Bilecik ekibi, büyük ölçüde play-off yarışına havlu attı.

 

Semt77 Yalovaspor bay geçti..

Öte yandan grupta kümede tutunma mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor, ligin 13.haftasında maç yapmadı. Haftayı dinlenerek geçiren Yeşil-Kırmızılılar, 6 puanla ateş hattında bulunuyor. 13.haftadaki Bilecik Belediyesi-İzmitspor karşılaşması da TVF tarafından ertelendi. Bu maç, bugün oynanacak ve 13.hafta da resmen tamamlanmış olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.