yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

ÇİFTLİKKÖY KÜLTÜRSPOR’DAN ANLAMLI SEZON AÇILIŞI

ÇİFTLİKKÖY KÜLTÜRSPOR’DAN ANLAMLI SEZON AÇILIŞI
08.09.2023 14:36
0
A+
A-
  • Yalova’nın altyapı liglerinde önde gelen kulüplerinden olan Çiftlikköy Kültürspor, yeni sezon açılışını anlamlı bir etkinlikle gerçekleştirdi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın da katıldığı etkinlikte turuncu-turkuaz, fidan dikerek sezon açılışı yaptılar.

 

Onur ERDİK

Yalova futbolunun altyapı liglerindeki başarılı ekiplerinden Çiftlikköy Kütltürspor, 2023-2024 sezonu açılışını fidan dikimi yaparak gerçekleştirdi. Etkinliğe, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da katılım sağladı. Bayraktepe’deki ağaçlandırma alanındaki fidan dikimi etkinliğine Başkan Silpagar’ın yanı sıra Çiftlikköy Kültürspor’un genç ve başarılı başkanı Tamer Balkaş da katıldı.

Anlamlı etkinlik..

2023-2024 sezonunun açılışını fidan dikimi etkinliğiyle gerçekleştiren Kültürsporlu futbolcularla birlikte fidanları dikerek can suyu veren Başkan Silpagar, ilk defa bu şekilde sezon açılışı yapan Kültürspor’un tüm takımlara örnek olmasını dilediğini söyledi. Etkinlikte Çiftlikköy Belediyesi’nin Bitki Üretim Tesisi’nde 2014 yılında tohumları atılarak bugün boyları 1 metreye ulaşan fıstık çamı fidanlarının yanı sıra, defne ve çınar fidanlarının dikimi gerçekleştirildi.

‘Tebrik ediyorum’..

Gelecek için herkesin bir fidan dikmesi gerektiğine inandığını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Ülkemizde herkes bir fidan dikse, yirmi otuz sene sonra 80 milyon ağacımız olurdu. Dolayısıyla dikilen her fidan çok önemli ve değerli. Çiftlikköy Kültürspor’lu gençlerimizi de tebrik ediyorum. Daha önce böyle bir şey oldu mu bilmiyorum ama fidan dikerek sezon açılışı yapan bir futbol takımının ilçemizden çıkması beni gururlandırdı. Biz de Çiftlikköy Belediyesi olarak fidanları temin ettik. Fidanların bir kısmı bizim göreve geldiğimiz 2014 senesinde tohumlandırılan fıstık çamı fidanları, bir kısmı da defne ve çınar fidanları. Dolayısıyla bizim için daha da güzel bir etkinlik oldu. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.