yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ’NİN KIŞ KURSLARINA İLGİ BÜYÜK

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ’NİN KIŞ KURSLARINA İLGİ BÜYÜK
11.09.2023 15:08
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde başlayan ücretsiz kış dönemi kurslarına Çiftlikköylüler büyük ilgi gösterdi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kayıtların ilk gününde Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’ne adeta akın eden Çiftlikköylüler, kurslara kayıt yaptırmak için form doldurma sırasına girdiler. Belediye bünyesinde bu sezon verilen kursların sayısının arttırıldığını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 2023-2024 kış döneminde 16 farklı branşta toplam 700’e yakın kursiyerin ücretsiz hobi ve spor kurslarından faydalanacağını söyledi.

16 FARKLI BRANŞLA EN ÇOK KURS AÇILAN SEZON..

Başkan Silpagar, “Belediyemiz bünyesinde her mahalleden hemşerilerimizin, çocuklarımızın katılabileceği çeşitli kurslarımız, yaz döneminin ardından kış döneminde yeni kursların da eklenmesiyle devam ediyor. 2023-24 kış döneminde kültür, sanat ve sportif kurslarımıza 700’ün üzerinde kayıt alıyoruz. Bu yıl 16 branşla en fazla branş açtığımız sene oldu. Her alanda Çiftlikköylülere en iyi hizmeti ulaştırmak ve sosyal belediyeciliğin, halka ulaşan belediyeciliğin gereklerini yerine getirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Belediyemiz bünyesindeki kurslarımız, ilçenin her mahallesinde yaşayanların ulaşabileceği farklı mekanlarda gerçekleştiriliyor. 500 Evler ve Sultaniye Mahallesi sakinlerimiz için 500 Evler Kültür Merkezimizde kurslarımız oluyor. Kültür Merkezimizde mevcut alanımızda haftanın her günü farklı kurslarımız oluyor. Çiftlikköy Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımıza layık oldukları kalitede hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Kurslarımıza tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

700’Ü AŞKIN KURSİYER, KURSLARDAN FAYDALANIYOR..

Çiftlikköy Belediyesi Kış Dönemi kursları arasında sportif kurslar olarak jimnastik, masa tenisi, dart, karate, güreş, yoga yer alıyor. Hobi kursları bağlama, gitar, keman, robotik kodlama şeklinde olurken, koro çalışmaları Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği branşlarında yapılacak. Bu dönem, sadece kadınlara yönelik olarak zumba, pilates, step-aerobik kurslarının yanı sıra, kız çocuklarının da katılabileceği hat sanatı kursları verilecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.