yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Çok Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ CAN DOSTLARIN YANINDA

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ CAN DOSTLARIN YANINDA
01.10.2024 15:15
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi, eylül ayında 29’u kedi ve 64’ü köpek olmak üzere toplam 83 sokak hayvanını ağırladı..

HABER MERKEZİ

Bakım evi bünyesindeki Haybulans gezici müdahale aracı ekibi eylül ayı içinde 322’si kedi ve 21’i köpek olmak üzere 343 sokak hayvanını yerinde tedavi etti. Ay boyunca 10’u kedi ve18’i köpek olmak üzere 28 sokak hayvanının geçici bakım evinde kısırlaştırma işlemleri yapıldı. Toplam 193 kedinin 102’si yatarak, 91’i ayakta tedavi gördü. 95 köpeğin 81’i de yatarak tedavi edilirken, 14’ü ayakta tedavi edildi. Sokak kedileri ve sokak köpekleri için 45 barınağın bulunduğu bakım evinde 1 veteriner, 2 tekniker, 2 Haybulans ekibi ve kedi ve köpekler için bakım ve temizlik ekipleri hizmet veriyor.

‘CAN DOSTLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’..

Çiftlikköy Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi Veterineri Melis Küçükaydın, sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini büyük bir özenle gerçekleştirdiklerini dile getirerek, “Ayrıca ilçe genelindeki mama otomatlarımız ve 13 noktadaki beslenme noktalarımızda sürekli olarak sokak hayvanları için mama ve su takviyesi ekiplerimiz tarafından düzenli olarak yapılıyor. Geçici bakım evine gelen kedi, köpek, kuş gibi hayvanlarımızın kısırlaştırma, aşılama, tıbbi bakım ve işaretlemeleri yapıldıktan sonra alındıkları noktaya geri bırakıyoruz. Ayrıca bakım evimize gelen sokak hayvanlarımızın tıbbi bakımlarını yaptıktan sonra hayvanseverler tarafından sahiplendirilmesine yardımcı oluyoruz. Can dostlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye bilgi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.