yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3487
EURO
34,8412
ALTIN
2.405,97
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

ÇİFTÇİ DANIŞMA MERKEZİ HİZMETTE

ÇİFTÇİ DANIŞMA MERKEZİ HİZMETTE
15.09.2022 15:30
0
A+
A-

Altınova Belediyesi’nden bir ilk daha…

  • Altınova Belediyesi ile Yalova Ziraat Odası Başkanlığı işbirliği ile Altınova Belediyesi Hizmet Binası zemin katında Çiftçi Danışma Merkezi oluşturuldu.

 

Haber / Esin KAYA

 

Altınova Belediyesi ile Yalova Ziraat Odası Başkanlığı işbirliği ile Çiftçi Danışma Merkezi oluşturuldu. Altınova Belediyesi Hizmet Binası zemin katında açılan merkez haftada 2 gün hizmet verecek.

‘Tarımın ve çiftçimizin yanındayız’..

İlçede tarıma büyük önem verdiklerini, çiftçiye imkânlar çerçevesinde destek olduklarını dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Belediye olarak 2018 yılında başlattığımız ‘Üreticiye Destek’ projesi kapsamında 200 bin ata tohumu toprakla buluştu. Tamamen yerli tohumdan elde edilen fidelerin çoğalma imkânı da bulunuyor.

Çiftçi Danışma Merkezi’ni özellikle kivi hasadı öncesinde çiftçilerimizin mağdur olmaması için geçici olarak oluşturduk. Bizim talebimiz ve çalışmamız ilçemize Ziraat Odası şubesinin açılmasıdır” diye konuştu.

Yalova’da ilk uygulama..

Yalova’da ilk kez uygulamaya konulan Çiftçi Danışma Merkezi, Altınova Belediyesi Hizmet Binası zemin katında hizmete başladı. Altınova Belediyesi ile Yalova Ziraat Odası Başkanlığı işbirliği ile oluşturulan merkez, Pazartesi ve Perşembe günleri hizmet verecek.

‘Her türlü işlemler yapılacak’..

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ilçeye çok önemli bir hizmeti getirdiğini ifade eden Yalova Ziraat Odası Başkanı Şaban Beşli, “Haftada 2 gün hizmet vereceğimiz Çiftçi Danışma Merkezi’nde Altınovalı çiftçilerimizin her türlü işlemlerini yapıp bilgi vereceğiz.

Çiftçiye verdiği değeri ve desteği gösteriyor..

Bu uygulama Yalova genelinde sadece Altınova’da uygulanmaya başlandı. Bu da Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’ın çiftçiye verdiği değeri ve desteği gösteriyor. Çiftçimize bugüne kadar her tür desteği veren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.