yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

CHAKRA AKADEMİ AÇILDI

CHAKRA AKADEMİ AÇILDI
03.09.2023 15:31
0
A+
A-

‘ŞİFA MERKEZİ’

BİLİNÇALTI DÖNÜŞÜM VE ŞİFA İÇİN YENİ BİR KAPI ARALANIYOR..

  • Chakra Akademisi, bilinçaltının gücünü anlamak ve kullanmak isteyen herkes için kapılarını açıyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Günümüzde kişisel gelişim ve içsel şifa konuları giderek daha fazla insanın ilgisini çekiyor. Bu bağlamda, yeni bir akademi olan Chakra Akademi, bilinçaltı dönüşüm ve şifa yolculuğunda bir dizi yenilikçi yöntemi sunarak dikkatleri üzerine çekiyor. Chakra Akademi Kurucusu Selin Bakırcılar, bilinçaltındaki derin travmaları çözmek ve şifalandırmak amacıyla kuantum-manyetizma, bioenerji, bilinçaltı dönüşüm, hipnoz, tetahealing ve accessbars gibi çeşitli teknikleri bir araya getirdiklerini söyledi. Bu yöntemlerin katılımcılara anne karnından başlayarak çocukluk ve ergenlik dönemlerine kadar uzanan bir süreçte bilinçaltlarını keşfetme ve dönüştürme fırsatı sunduğunu söyleyen Bakırcılar, bu yaklaşımın insanların içsel potansiyellerini keşfetmelerine ve yaşamda daha fazla denge, huzur ve sağlık elde etmelerine yardımcı olacağına inandıklarını belirtti.

ŞİFA MERKEZİ..

Akademiyle ilgili bilgi veren Bakırcılar, “Yeni açılan şubemizde siz değerli danışanlara seans ve eğitim vermeye başladık. Akademimizde kuantum-manyetizma, bioenerji, bilinçaltı dönüştürme, hipnoz, tetahealing, accessbars gibi yöntemle bilinçaltınızda bulunan yaşadığınız travmaları anne karnından başlayıp, çocukluğunuz ergenliğinize varana kadar çözüp onları şifalandırıyoruz. Aynı zamanda beden rahatsızlıklarınızın da önüne geçebilirsiniz. Bunlar; bağışıklık sisteminiz güçlendirir. Panik atak anksiyete sorununuz ortadan kalkar. Mide ve bağırsak sorunlarınız düzelir. Gelecek kaygısından kansere kadar birçok tanısı konulmamış hastalıklara kadar şifalandırma yapılmaktadır. Akademimizin hizmetlerinden yararlanmak isteyenler, @chakraakademi instagram sayfasından veya 05353589247 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.