yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ÇETİN ÇİÇEKLERLE UĞURLANDI

ÇETİN ÇİÇEKLERLE UĞURLANDI
31.05.2022 15:50
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

YESOB Olağan Kongresi’nde başkan seçilen Mustafa Bozkurt, görevi Hüseyin Çetin’den devraldı. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Çetin, “Bu bir bayrak yarışı. Biz de bu bayrağı alarak bu güne kadar taşıdık. Şimdi size devrediyorum. Biliyorum ki sizlerde bizim gibi aldığınız bu bayrağı ilerilere taşıyacak, odalarımız ve esnaflarımız adına güzel işler yapacaksınız” dedi.

‘Bayrağı daha ileriye taşıyacağız’..
Hüseyin Çetin’e teşekkür eden YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt ise, “Bugüne kadar birliğimiz, odalarımız ve esnaflarımız için verdiğiniz emeklerden dolayı şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına size teşekkür ederim. Bundan sonra biz senin kaldığın yerden görevi devralıp daha ilerilere taşımaya özen göstereceğiz. Allah bizleri ve arkadaşlarımı üstlendiğimiz bu görevde muvaffak eder” diye konuştu.

‘Arsa için talimatı verdik’..
Ayrıca kongrede de gündeme gelen Tonami Meydanı’ndaki birliğe ait arazi hakkında da gereken ne varsa yapılacağını dile getiren YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt, “Birliğe ait Tonami Meydanı’nda bulunan arazi ile ilgili de gereken ne varsa yapılacak. Sizin başlattığınız tüm işlemlerin bizim dönemimizde de devam edeceğine emin olabilirsiniz. Biz de zaten daha şimdiden bu yönde talimat verdik” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.