yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3441
EURO
34,8731
ALTIN
2.377,97
BIST
10.209,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

CEDİ OSMAN BASKETBOL ACADEMY YALOVA’DA

CEDİ OSMAN BASKETBOL ACADEMY YALOVA’DA
01.09.2023 16:45
0
A+
A-

 

  • Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün başantrenörü Murat Saltan yönetimindeki Cedi Osman Basketbol Academy faaliyete girdi.

6 ile 16 yaş arasında basketbola ilgi duyan tüm çocuk ve gençleri beklediklerini belirten Saltan, kayıtların devam ettiğini ve daha şimdiden Cedi Osman Basketbol Academy’e büyük ilginin olduğunu dile getirdi.

 

Onur ERDİK

NBA ekiplerinden San Antonio Spurs forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman’ın Türkiye’deki basketbol akademisine yeni bir şube daha eklendi. Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz HDI Sigorta YOSK’un başantrenörü Murat Saltan’ın şubesini üstlendiği Cedi Osman Basketbol Academy, Yalova’da basketbola ilgi duyan çocuk ve gençleri bünyesine alarak, Türk basketbolunun gelecekteki yıldız adayları arasına sokmayı hedefliyor.

Kayıtlar sürüyor..

Cedi Osman Basketbol Academy için kayıtların sürdüğünü belirten antrenör Murat Saltan, “Türkiye genelinde yaklaşık 60 şubesi olan Cedi Osman Basketbol Academy’nin artık Yalova’mızda da bir şubesi var. Antrenör olarak üç arkadaşımızla birlikte 6 ile 16 yaş arasında basketbola ilgi duyan tüm çocuklarımız ve gençlerimizi basketbol okulumuza bekliyoruz. Ayrıca fizyoterapist ve spor psikoloğu da bünyemizde faaliyette olacak” şeklinde konuştu.

‘Yerel liglerde mücadele edeceğiz’..

Cedi Osman Basketbol Academy olarak 2023-2024 sezonunda yerel liglerde de yer alacaklarını belirten antrenör Murat Saltan, “Kayıtlarımızın devam ettiği Cedi Osman Basketbol Academy’de eğitim gören çocuk ve gençlerimiz, lisanslı sporcu olarak yer alacakları kategorilerde Yalova’daki yerel basketbol liglerinde de mücadele edeceklerdir” ifadelerini kullandı. Ayrıca Saltan, kayıt yaptırmak isteyenlerin 0543 769 16 16 numaralı telefon ve ‘coacademyyalova’ instagram hesabından kendilerine ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.