yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ÇAYIROVA ŞAMPİYON GİBİ

ÇAYIROVA ŞAMPİYON GİBİ
08.03.2023 17:05
0
A+
A-
  • Semt77 Acarspor Basketbol’un da yer aldığı Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 13.hafta maçları oynanırken; Kocaeli ekibi Çayırova Belediyesi, şampiyonluk yarışında büyük avantajı elinde bulunduruyor.

 

Onur ERDİK

2022-2023 sezonu Türkiye Basketbol 2. Lig C Grubu’nda 13.hafta müsabakaları yapıldı. Bir maç haricinde tamamlanan 13.hafta karşılaşmaları kapsamında temsilcimiz Semt77 Acarspor Basketbol, Aydın deplasmanında Nazilli Belediyespor’a konuk oldu. Sarı-lacivertli takımımız, rakibine 71-60’lık skorla boyun eğerek play-off elemeleri için yarışta yara aldı. Bu sonuçla Semt77 Acarspor, 20 puan ve averajla 5.sırada yer alıyor. Nazilli ise 22 puanla ikinci sıradaki yerini koruyup zirve takibini sürdürdü.

Kocali ekibi zorlanmadı..

Grupta şampiyonluk için artık gün sayan Çayırova Belediyesi, deplasmanda Geçitspor’la kozlarını paylaştı. Kocaeli temsilcisi, sahadan 108-99’luk skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Çayırova, 25 puanla rahat bir şekilde liderliğin tadını çıkarmaya devam etti. Geçitspor da 14 puan ve averajla 9.sırada haftaya nokta koydu.

İlk iki takım doğrudan play-off’lara gidecek..

Haftanın diğer maçlarında; Büyük Anadoluspor, sahasında Çözüm Ankara Koleji’ne 107-56 mağlup oldu. Teşvikiye de Üsküdar Belediyesi’ni evinde 75-61’lik skorla yenmesini bildi. Öte yandan ligde statü değişti. Buna göre; grupta ilk iki sırayı alacak takımlar, doğrudan play-off’lara katılacak. Grubun 3,5 ve 5.basamağındaki ekipler de play-off için eleme oynayacaklar. Toplam 16 takımla oynatılacak müsabakalar eleme usulüne göre yapılacak. Finale kalan iki takım da Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.