yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

CANER VE UYSAL AİLELERİN MUTLU GÜNÜ

CANER VE UYSAL AİLELERİN MUTLU GÜNÜ
19.11.2023 15:00
0
A+
A-
  • AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Taşköprü Sanayi Sitesi’nin sevilen iş insanlarından Canay Caner ile Altınova’nın sevilen Uysal ailesinin kızları Ecem Uysal, muhteşem bir nikah töreninin ardından hayatlarını birleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Canay Caner, Altan Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreni ile hayatını Ecem Uysal ile birleştirdi. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un nikah akitlerini gerçekleştirdiği törende, genç çifte; AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, önceki dönem AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar şahitlik yaptı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Tutuk, genç çiftin nikah cüzdanını Milletvekili Akyol’a teslim etti. Akyol da nikah cüzdanını Ecem Uysal’a (Caner) takdim ederek, çifte güzel temennilerde bulundu. Nikahın ardından düğün merasimine geçildi. Çerkes ezgileri ve gösteri ile davetlilere utulmaz bir gece yaşatan düğünde Caner ve Uysal aileleri, tek tek masaları gezerek misafirlerini selamladılar.

GENÇ ÇİFT DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Canay- Ecem Caner çifti, “Sevdiklerimiz ve dostlarımızla nikah merasimimizde bir araya geldik. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan, gelemeseler bile arayan, selamlarını gönderen herkese en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz” dediler.

Biz de HABERCİ olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.