yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3299
EURO
34,5290
ALTIN
2.393,69
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

CANBAY’DAN BEBEK ZİYARETLERİ

CANBAY’DAN BEBEK ZİYARETLERİ
06.12.2023 13:20
0
A+
A-

BAŞKAN TURAN CANBAY’DAN BEBEK ZİYARETLERİ

  • Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Hoş Geldin Bebek ziyaretleri kapsamında Subaşı’nda yeni doğan bebeklerin ailelerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

..”Anadolu topraklarımızın geleneği olan bebek ziyareti için Kırbaş, Berrak ve Türkmen ailelerinin misafiri olduk. Hem bebek ziyareti yaptık hem de sohbet ettik.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yeni doğan bebeklere sağlıklı ve uzun ömürler dileyen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, anne ve babalarına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak aileler için hazırlanan hediyeleri takdim ettiler. Burada bir açıklama yapan Başkan Turan Canbay, “Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar beldemizdeki komşularımızın evlerine konuk oluyoruz. Ailemizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Anadolu topraklarımızın geleneği olan bebek ziyareti için Kırbaş, Berrak ve Türkmen ailelerinin misafiri olduk. Hem bebek ziyareti yaptık hem de sohbet ettik. Allah sağlıkla büyümeyi; vatana, millete ve ailelerine hayırlı evlat olmayı nasip etsin” dedi.  Başkan Canbay, bu bağlamda beldemizde ikamet eden ailelerimizin yeni doğan evlatlarını ziyaret ederek ilk hediyelerini verip bahtlarının açık olması dileklerini paylaştı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden aileler Başkan Turan Canbay’a bu nazik ziyareti ve kendilerini unutmadıkları için teşekkür ederek, kendisine işlerinde kolaylıklar dileklerinde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.