yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3263
EURO
35,1256
ALTIN
2.296,88
BIST
9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
20°C
Yalova
20°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

‘CAN DOSTLARIMIZ İLGİ BEKLİYOR’

‘CAN DOSTLARIMIZ İLGİ BEKLİYOR’
21.06.2022 21:41
0
A+
A-

 

 

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, 23 Mayıs tarihindeki konserde toplanan ve 300 kilogramı aşan mamaların sokak hayvanlarına ulaştırıldığını dile getirdi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı, sokak hayvanlarına yönelik farkındalık çalışmasına imza attı. İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehtap Ensarioğlu, Umut Özer Özmen, Merkez İlçe Başkanı Metin Fitoz ve hayvansever aktivistlerin olduğu topluluk, sokak hayvanlarına yönelik bir çalışma için bir araya geldi. Yalova’da özellikle Taşköprü civarında hayatta kalma mücadelesi veren sokak hayvanlarının sayılarının yüzlerce olduğunu ifade eden Çandır, 23 Mayıs tarihindeki konserde toplanan ve 300 kilogramı aşan mamaların sokak hayvanlarına ulaştırıldığını dile getirdi. Çandır, hayvanseverlerin kendi aralarında gönüllülük esasına uyarak topladıkları yardımları sokak hayvanlarına ulaştırdıklarını ifade ederek, yapılan yardımların maalesef yeterli olmadığına bizzat şahit olduklarını da dile getirdi.

Çalışmalar devam edecek..

Gelecek Partisi İstişare Kurulu Üyesi Özer Umut Özmen de yaptığı açıklamada, Yalova’da bilhassa şehir dışında hayatta kalmaya çalışan yüzlerce sokak hayvanı olduğunu, gıda, su ve ilaç noktasında yetersizlikler olduğunu gözlemlediklerini, gönüllü isimlerle birlikte sağlıklı yaşam koşullarının sağlanabilmesi için gayret ettiklerini, ancak yeterli bütçe olmadığı için yardım faaliyetlerinin de yeterli düzeyde olmadığını ifade etti. Yetersiz beslenme ve sağlıksız yaşam koşulları sebebiyle birçok sağlık sorunu ile karşı karşıya olduklarını ifade eden Özmen, çok daha iyi imkanlara sahip geniş kapsamlı bir hayvan barınağına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, insanlar gibi can dostlarımızın da sağlıklı yaşam şartları haklarının olduğunu ifade etti. Gelecek Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 75 kg kuru mama dağıtımı gerçekleştirirken, İl Başkanı Çandır çalışmaların önümüzdeki dönemde de devam edeceğini söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.