yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2537
EURO
35,0935
ALTIN
2.464,68
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
23°C
Yalova
23°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

‘ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ’

‘ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ’
25.08.2023 12:02
0
A+
A-
  • Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı yapmış olduğu olağan kongresinde, mevcut başkan Murat Kösem ile “yola devam” dedi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı’nın olağan kongreleri devam ediyor. Çınarcık ve Armutlu’da yapılan ilçe kongrelerinin ardından MHP Termal İlçe Teşkilatı da kongresini tamamladı. Gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Murat Kösem bir kez daha güven tazeledi. MHP İl Başkanı İhsan Güldoğan da mevcut başkan Murat Kösem ve ekibine hayırlı olsun temennilerini ileterek, kongre sürecinin devam ettiğini söyledi.

‘Hiçbir güç bizi durduramaz’

Kongrede bir konuşma yapan Kösem, Termal Teşkilatı’nın 31 Mart seçimlerine hazır olduğunu ifade etti. Kösem, açıklamasında şunları dile getirdi: “Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin işareti üzerine başlatmış olduğumuz yerel seçim sürecine daha da kuvvetli girmek için yeniden sizlerden yetki almak istiyorum. Termal ilçemizde kısıtlı şartlarda partimizi ve Cumhur İttifakı’nı en üst noktalara taşıma ve temsil etmeyi başardık, bundan sonrada başarmaya devam edeceğiz. 2024’e doğru diyar diyar Anadolu olarak belirlediğimiz yerel seçimler temamızı bizde bölgemizde uygulayacağız. Gerek kendi adayımız gerekse de Cumhur İttifakı ortak adaylarımızı seçtirmek için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bunu gerek yönetim kurulu arkadaşlarım gerekse de partimize gönül veren vatandaşlarımızla başaracağız. Termal ilçemiz, tarihi ve doğal güzellikleriyle ülkemizin en nadide köşelerinden biri. Bizler, bu güzelliklerin korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere taşınması için çaba sarf ediyoruz. Bu sebeptendir ki yerel seçimlerde ilçemizi en iyi temsil edecek adayımızı belirleyip partimizin sancağını gururla taşıyacak arkadaşlarımızla yol yürüyeceğiz. Milletimizin birliğini ve beraberliğine kast eden tüm zihniyetleri yerle yeksan edeceğiz. Bu güç bizde var, yerel seçimlerde de başarı sağlayarak ülkemizin kendi öz kaynaklarını çakallara yem etmeyeceğiz. Türk milletinin gücü, birlikte olduğu sürece daha da artacaktır. Değerli arkadaşlar, Termal MHP İlçe Teşkilatı olarak amacımız; yerelde hizmet, genelde ülkemizin gücüne güç katmak, milletimize hizmet etmek ve her bir vatandaşımızın refahını artırmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarımızı bu hedefler doğrultusunda sürdüreceğiz. Sevgili dava arkadaşlarım, birlikte elde ettiğimiz başarıları daha da yukarılara taşımanın zamanı geldi. Birbirimize kenetlenerek, her zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. İnanç, azim ve samimiyetle yürüdüğümüz bu yolda, hiçbir güç bizi durduramaz.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.