yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

ÇALIŞMA AĞI TOPLANTISI YAPILDI

ÇALIŞMA AĞI TOPLANTISI YAPILDI
14.07.2023 15:06
0
A+
A-

BÖLGE ODALARI İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞMA AĞI TOPLANTISI YAPILDI

  • Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa Ticaret Borsası, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak, iş birliği ve koordinasyon çalışmalarına daha da ileri taşımak amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Bu önemli buluşmada, oda ve borsalar olarak performans artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek için atılan adımlar ele alındı.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Bursa Ticaret Borsası, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve BursaPro Web Tasarım ve Programlama oda ve firma yetkilileri katılım sağladı. Toplantıda, odalarımızın ve borsalarımızın daha etkin bir şekilde çalışabilmesi ve hedeflerimize ulaşabilmesi için önemli bir konu olan akreditasyon süreci ele alındı. TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından belirlenen yeni akreditasyon maddelerini kapsayan yazılım üzerinde yapılan yenilikler ve entegrasyonlar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Bu güncellemeler, oda ve borsaların performanslarını daha yakından izlemelerini, projelerini etkin bir şekilde yönetmelerini ve süreçlerini takip etmelerini sağlayacak. Böylece, üyelere daha iyi hizmet sunabilme ve iş birliği çalışmaları daha verimli hale getirme imkanı elde edilecek. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdürü-Yönetim Sistemleri ve Akreditasyon Uzmanı İbrahim Akkanat, yapılan güncellemelerin oda ve borsalarımızın hedeflerine ulaşmasına ve daha da ileriye gitmelerine yardımcı olacağını belirtti. Aynı zamanda, TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından belirlenen bu yeni akreditasyon maddelerinin, oda ve borsaların ulusal ve uluslararası düzeydeki saygınlıklarını arttıracak. Yeni akreditasyon maddelerinin kabul edilmesi ve yazılıma entegrasyonun tamamlanmasıyla, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer Bölge Odaları İş Birliği Çalışma Ağı üyesi odalar, üyelere daha iyi hizmet sunma yolunda önemli bir adım atmış olacaklar. Bu toplantı, iş birliği ve koordinasyon çalışmalarını güçlendirerek, performansı artırma, hizmet kalitesini yükseltme ve üyelere daha iyi hizmet sunma hedefimize yönelik bir adım olarak kabul ediliyor. Bölge Odaları İş Birliği Çalışma Ağı olarak, oda ve borsalar olarak birlikte hareket etme ve ortak hedeflere ulaşma kararlılığı sürdürülecek. Bu çalışmaların oda ve borsaları ulusal ve uluslararası düzeydeki saygınlığı arttıracak. İş dünyasına daha iyi hizmet sunmak için çalışmalara devam edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.