yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4893
EURO
34,7787
ALTIN
2.421,85
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

BÜYÜK TAARRUZUN 100. YILI

BÜYÜK TAARRUZUN 100. YILI
29.08.2022 17:24
0
A+
A-

 

‘ŞU KOPAN FIRTINA TÜRK ORDUSUDUR’

 

  • 30 Ağustos Zafer Bayramı, ilimizde düzenlenecek bir dizi etkinliklerle kutlanacak. Yalova Valiliği, resmi kutlama programını ve düzenlenecek olan etkinlikleri açıkladı. Yalova Belediyesi ise Zafer Bayramı’nı düzenleyeceği çeşitli konserlerle kutlayacak..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutluyoruz. Yalova Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın resmi kutlama programını açıkladı. Bugün saat 10.30’da Atatürk Anıtı’nda çelenklerin sunumu gerçekleşecek. Çelenklerin konulmasından sonra bir dakikalık saygı duruşuna geçilecek ve İstiklal Marşı’nın okunması ile göndere bayrak çekilecek. Daha sonra Yalova Valisi Muammer Erol, beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte törene katılanların ve halkın bayramını kutlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından, halk oyunları gösterileri ile tören geçişi yapılacak. Kutlamaların ardından saat 11.30’da Yalova Valisi Muammer Erol, beraberinde Garnizon Komutanı ve Yalova Belediye Başkan Vekili ile birlikte tebrikatı, Valilik makamında kabul edecek. Yalova Valiliği tarafından saat 18.00’de Yalova Uygulama Oteli’nde il protokolün katılımıyla Zafer Bayramı resepsiyonu gerçekleştirilecek.

Konserler dolu dizgin..

Yalova Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenleyeceği konserlerle sevilen sanatçıları Yalovalılarla buluşturacak. Kültür ve sanat faaliyetleri ile kutlamalara hazırlanan Yalova Belediyesi’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı konserlerinde Mustafa Yıldızdoğan dün akşam Yalovalılar ile buluşmuştu. Zakkum konseri ise bu akşam saat 20.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Yarın akşam ise Yalova Musiki Derneği sahne alacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek konserler, saat 20.00’de başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.