yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

‘BU YAPILAN SİYASET DEĞİL, LİNÇ GİRİŞİMİDİR’

‘BU YAPILAN SİYASET DEĞİL, LİNÇ GİRİŞİMİDİR’
16.08.2023 13:22
0
A+
A-
  • AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, son günlerde yaşanan ve Yalova Belediyesi’nin de adının geçtiği elim trafik kazalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, son günlerde yaşanan ve içerisinde Yalova Belediyesi’nin de adının geçtiği trafik kazalarına yönelik bazı açıklamalarda bulundu. Kopuz, “Bu yapılan siyaset değil, linç girişimidir” dedi.

‘Önce kendi kapılarının önünü temizlesinler’

Kopuz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Geçtiğimiz hafta üst üste yaşanan elim trafik kazaları bizleri de son derece üzmüştür. Gerekli hukuki ve idari işlemler ilgili kurumlar tarafından başlatılmıştır. Ancak, acıların yüreklere düştüğü andan itibaren, bu vahim olaylar üzerine siyaset yapmak hem doğru değildir, hem de etik değildir. Ayrıca bu açıklamaları farklı siyasi partilerden de olsalar, aynı meclis çatısı altında görev yapanların, en son konuşması gerekenlerin yapmamaları ya da böyle bir şey yapacaklarsa önce dönüp bir aynaya bakmaları gerekir. Ayıptır, günahtır, mutlaka gereği yapılacaktır ama siyaset bu değildir. Böyle vahim olayları siyasi fırsata çevirme çabası içine gireceklerine önce kendi kapılarının önünü temizlesinler. Vefat eden hemşerilerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.