yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3243
EURO
34,7527
ALTIN
2.392,58
BIST
10.251,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

BU MAÇA KALP DAYANMAZ

BU MAÇA KALP DAYANMAZ
11.04.2023 15:27
0
A+
A-

ÇINARCIK’A BERABERLİK YETECEK!

YEŞİLOVA KAZANMAK ZORUNDA!

  • Yalova Süper Amatör Küme’de dananın kuyruğu bugün kopacak. Zorlu maratonda Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor, 20.hafta erteleme maçında kozlarını paylaşacak.

Ligin final maçı niteliğindeki zorlu 90 dakika öncesinde 58 puanla liderlik koltuğunda oturan Çınarcık Belediyespor’a şampiyonluk için beraberlik yetecek.

  • 57 puanla ikinci sırada bulunan ve ligin tek namağlup takımı konumundaki Yeşilovaspor ise ipi göğüslemek için güçlü rakibini mutlaka yenmesi gerekiyor.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyon bugün belli oluyor. Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasında yapılacak müsabaka ile Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele veren Yalovaspor’un play-out’taki rakibi de netlik kazanacak. Bugünkü zorlu 90 dakikada Çınarcık’a beraberlik yetecek. Yeşilova ise şampiyon olabilmesi için sarı-siyahlıları mutlaka yenmesi gerekiyor. Mavi-yeşilliler, rakibine yenildiği takdirde de mutlu sona ulaşan taraf Çınarcık Belediyespor olacak.

Atatürk Stadyumu’ndaki maç saat 15.00’te..

Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasında bugün Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Bu zorlu müsabaka öncesinde sarı-siyahlı takım Çınarcık, 58 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. 57 puana sahip mavi-yeşilli ekip Yeşilova da namağlup bir şekilde ikinci sırada ligin son maçına çıkıyor.

İlk maçta kazanan çıkmamıştı..

Diğer yandan Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor, 2022-2023 sezonunun ilk yarısında yine Yalova Atatürk Stadyumu’nda kozlarını paylaşmıştı. Çınarcık’ın ev sahipliğini yaptığı zorlu 90 dakikada taraflar yenişememiş ve karşılaşma başladığı gibi 0-0’lık golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı.

Tribünler tıklım tıklım olacak..

Bu arada bugünkü maç için iki takımın da taraftar grupları, günlerdir sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyurularla futbolseverleri maça davet ettiler. Yeşilovaspor’un ev sahibi olacağı bu zorlu ve kritik 90 dakika için Atatürk Stadyumu’nun tıklım tıklım dolması bekleniyor.

Beklenen hakem triyosu..

Öte yandan Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasındaki maça beklenen hakem triyosu atandı. İlimizin başarılı hakemlerinden Batuhan Kösem, bu karşılaşmada orta hakem olarak görev yapacak. Batuhan Akkuş ile Mehmet Yıldız da kritik 90 dakikanın yardımcılıklarını yapacak. Günlerdir futbol kamuoyunda bu hakem üçlüsünün adı daha çok ön plana çıkarken; triyo için beklenen atama da gerçekleşti.

Şampiyon olan Yalovaspor’la karşılaşacak..

Süper Amatör Küme’de Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasındaki zorlu 90 dakikanın ardından şampiyon olacak takım için sezon devam edecek. Çünkü Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta ilimizi temsil eden ekiplerden Yalovaspor, normal sezonda Altınova Belediyespor’un sıralamada aşağısında bulunduğu için yeşil-kırmızılılar ile Süper Amatör Küme şampiyonu takım arasında baraj müsabakası yapılacak. Bu müsabakayı kazanacak takım da önümüzdeki sezon Altınova Belediyespor ile birlikte ilimizi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 14.’sü düzenlenecek Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.