yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

‘Bu kritik dönemeçte herkesin desteğine ihtiyacımız var’

‘Bu kritik dönemeçte herkesin desteğine ihtiyacımız var’
09.03.2022 17:18
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna, şampiyonluk yarışında kritik son 4 haftaya girdiklerini söyledi. Tuna, birbirinden önemli 4 maç için bütün Yalova’yı kenetlenmeye çağırdı. Tuna; milletvekillerinden siyasilerine, işadamlarından taraftara kadar herkesin, özellikle içerideki iki karşılaşmada tribünleri doldurması yönünde davette bulundu.

 

Çağrıda bulundu..

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yalovaspor’da kulüp başkanı Onay Tuna, son 4 haftanın çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Yeşil-Kırmızılı takımımızın şampiyonluk yarışında lider Ayvalıkgücü Belediyespor’un 3 puan gerisinde olduğuna dikkat çeken Tuna, maddi anlamda bu kritik 4 haftada milletvekillerinden siyasilere, işadamlarından esnafa kadar herkese destek konusunda çağrıda bulundu.

 

‘Bu kritik dönemeçte herkesin desteğine ihtiyacımız var’..

Ligde büyük önem taşıyan maçlara hafta sonu sahalarındaki Yalova derbisinde Altınova Belediyespor maçıyla başlayacaklarını belirten Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, “BAL’da şampiyonluk yolunda çok önemli dört haftaya giriyoruz. Birbirinden önemli 4 maçın başlangıcını hafta sonu sahamızda yapıyoruz. Derbide Altınova Belediyespor’u ağırlayacağız. İki Yalova takımını karşı karşıya getirecek maç için bütün herkesi tribünlere bekliyoruz. Bu maçtan sonra içeride bir maçımız kalacak. Şampiyonluk için yarıştığımız Ayvalıkgücü Belediyespor’la yine seyircimiz önünde karşılaşacağız. Bu kritik dönemeçte herkesin desteğine ihtiyacımız var. Milletvekillerimizden belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerinden STK’lara, işadamlarından taraftarına kadar herkesi iç sahadaki önemli maçlarımıza bekliyoruz. Ayrıca maddi anlamda da siyasileri ve bürokratları Yalovaspor’a destekte bulunmaya davet ediyoruz. Bu önemli dönemeci kayıpsız geçerek şampiyonluk ipini göğüsleyip 3. Lig’e tekrar yükselmek istiyorsak, hep birlikte şehir olarak kenetlenmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.