yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

‘BU GALİBİYET BİZE İLAÇ GİBİ GELDİ’

‘BU GALİBİYET BİZE İLAÇ GİBİ GELDİ’
16.03.2023 14:30
0
A+
A-
  • Ligin 25.haftasında Ankara’da Elazığ Basketbol’u 77-67 devirerek ateş hattının yukarısında rahat nefes alan ve gözünü play-off’lara diken HDI Sigorta Yalova VİP’te genel menajer Alper Erin, karşılaşma ve ligdeki durumlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Başarılı spor adamı, güçlü rakipleri Elazığ Basketbol’u yendikleri için mutlu olduklarını belirterek, bu galibiyetin kendilerine ilaç gibi geldiğini dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden HDI Sigorta Yalova VİP, 25.hafta müsabakaları kapsamında Ankara’da konuk olduğu güçlü rakibi Elazığ Basketbol’u 77-67 ile geçerek önemli bir galibiyete imza attı. Böylece rakiplerinin kaybettiği haftada büyük bir avantaj elde eden turuncu-sarılı takımımız, ateş hattının yukarısında iyice rahatladı ve play-off’la arasındaki galibiyet farkını da 2’ye düşürdü.

‘Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi’..

Karşılaşmanın ardından galibiyet ve ligdeki konumlarıyla ilgili açıklama yapan HDI Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin, “Ligde kritik bir maç olarak baktığımız mücadelede play-off’un en güçlü adaylarından rakibimiz Elazığ Basketbol’u güzel bir oyunun ardından 77-67 mağlup etmesini bildik. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Hem kırmızı bölgenin üzerinde rahat nefes aldık hem de rakiplerimizin kaybetmesiyle adeta matematiksel anlamda play-off için ilk 9 şansı doğdu. Bu kritik sınavda kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde, sahamızda oynayacağımız Urla maçı var. Bu karşılaşmada da kazanmayı hedefliyoruz” dedi.

‘Taraftar desteğine ihtiyacımız var’..

Hafta sonu oynanacak Urla Gençlik maçın da değinen Erin, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Elazığ maçı artık geride kaldı. 19 Mart Pazar günü saat 14.00’te 90. Yıl Spor Salonu’nda Urla Gençlik’i ağırlayacağız. Bu önemli müsabakada taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bütün Yalovalı basketbolseverleri maç için tribünlere davet ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.