yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

BOLOGNA KOORDİNATÖRLERİ TOPLANDI

BOLOGNA KOORDİNATÖRLERİ TOPLANDI
07.11.2022 13:42
0
A+
A-

BOLOGNA KOORDİNATÖRLERİ KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ İÇİN TOPLANDI

  • Yalova Üniversitesi Bologna Koordinatörleri ile yapılan Kalite Güvence Sistemi Değerlendirme Toplantısı’nın üçüncüsü Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu’nun başkanlığında gerçekleşti.. 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu başkanlığında Fakülte ve Meslek Yüksekokullarının Bologna Koordinatörleri ile gerçekleştirilen toplantıya; Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Rasim Çetik, Eğitim Öğretim Şube Müdürlüğünden Enes Şahin ve tüm akademik birimlerin Bologna Koordinatörleri ve ilgili personel olmak üzere 33 kişi katıldı. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıda Bologna süreci kapsamında ders içeriklerinin güncellenmesi, her yıl için ayrı eğitim öğretim planı tanımlanması ve bologna faaliyetlerinin kalite ve akreditasyon çalışmaları için neden önemli olduğu konuları üzerinde duruldu. Toplantıya katılan personelin de görüş ve önerileri doğrultusunda süreç içinde iyileştirmelerin gerçekleştirilmesi için raporlanmak üzere sorun tespitleri ve çözüm önerileri tartışıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.