yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3688
EURO
34,7360
ALTIN
2.397,73
BIST
10.158,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BOL GOLLÜ HAFTA

BOL GOLLÜ HAFTA
29.03.2023 14:45
0
A+
A-

SÜPERLERDE HEYECAN EKSİLMİYOR!

  • Yalova Süper Amatör Küme’de 18.hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Bol gollü geçen karşılaşmaların ardından zirvenin rengi değişmezken; Çınarcık Belediyespor ile Yeşilovaspor zirvede yalnız kaldı.

Haftanın en önemli mücadelesinde son şampiyon Negmar Tavşanlı Belediyespor, Çınarcık Belediyespor’a tek golle boyun eğerek zirve yarışında ağır yaralandı. Yeşilova da Taşköprü engelini kayıpsız geçip takibine devam etti.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’deki hafta sonu mesaisinde birbirinden kritik müsabakalar yapıldı. 18.hafta maçlarının ardından puan sıralamasına göre zirvede iki takım baş başa kalırken, haftayı puansız bitiren bir ekip de zirve yarışında darbe yedi. Kümede kalma mücadelesinin devam ettiği maratonda düğüm de hafta içi mesaisinde çözülebilir.

Haftanın maçı Çınarcık’ın..

Süper Amatör Küme’de haftanın en önemli mücadelesinde Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor, Yalova Atatürk Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen müsabakada sarı-siyahlılar, karşılaşmanın ilk bölümlerinde bulduğu golle güçlü rakibini 1-0 devirdi. Bu sonuçla Çınarcık temsilcisi,49 puanla liderliğini korudu. 44 puanda kalan Tavşanlı ise zirvenin 5 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında yara aldı.

Yeşilova sonradan açıldı..

Ligde şampiyonluk adaylarından Yeşilovaspor, 18.haftada Amatör Saha 1’de Taşköprüspor’u misafir etti. İlk bölümlerde zorlanan mavi-yeşilliler, sonradan açıldığı müsabakayı 4-0’lık galibiyetle noktaladı. Bu sonuçla Yeşilova, 48 puanla ikinci sıradaki yerini koruyup zirvenin 1 puan gerisinde takibini de sürdürdü. 23 puandaki Taşköprüspor da 7.sıraya geriledi.

Çiftliköy, Çavuşçiftliği’ni ateşe attı..

Lige kötü başlamasına rağmen sonradan toparlanan Çiftlikköy Belediyespor, 18.haftada küme düşme potasındaki Çavuşçiftliği Kültürspor’a konuk oldu. Kırmızı-beyazlılar, rakibini 4-1 gibi farklı skorla mağlup ederek 3 puanı kaptı. Bu sonuçla Çiftlikköy, 21 puanla 8.sıraya yükseldi ve çıkışını da sürdürdü. 8 puanda kalan Çavuşçiftliği Kültürspor da 11.basamakta yer alıp ateş hattının yukarısıyla arasındaki farkın 7’ye çıkmasını önleyemedi. Altınova ekibi, 19.haftada, hafta içi mesaisinde kaybeder eve hemen üstündeki Esenköy de kazanırsa Çavuşçiftliği’nin ligden düşmesi kesinleşecek.

Esenköy rahatladı..

Tehlikeli bölgenin yukarısındaki Esenköyspor, 18.haftada Safranspor’u ağırladı. Rakibini 6-1’lik skorla geçen ve üst üste ikinci galibiyetini alan Esenköyspor, 15 puanla 10.sıradaki yerini koruyup lige tutunma yolunda çok büyük avantajı elde etti. 19 puandaki Safranspor da 9.sıraya geriledi.

Düello Teşvikiye’nin..

Haftanın gollü geçen bir diğer maçında Teşvikiye Belediyespor, deplasmanda Hersekspor’u 3-2 devirdi. Bu sonuçla yeşil-kırmızılılar, 28 puanla 4.sıraya yükseldi. Altınova temsilcisi Hersek de 27 puanla 5.sıraya geriledi. Ligin 18.haftasında Sugören Gençlerbirliği, Acarspor karşısında 3-0 hükmen galip ilan edilerek 3 puanı hanesine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.