Reklam
BIST 100
14.485,67 -0,11%
DOLAR
48,0999 0,05%
EURO
56,1217 0,05%
GRAM ALTIN
7.168,09 -0,31%
FAİZ
40,11 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
105,51 -1,03%
BITCOIN
79.611,00 0,86%
GBP/TRY
65,6210 0,08%
EUR/USD
1,1659 -0,04%
BRENT
91,60 -0,62%
ÇEYREK ALTIN
11.719,82 -0,31%
Şu anda Süper Lig fikstür verisi bulunamadı.

‘Bizimkisi memleket meselesi’

6194d851-8d9e-4149-a490-40fd53fb238e

 

Onur ERDİK

 

Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna, 3 Nisan Pazar günü oynayacakları Ayvalıkgücü Belediyespor maçıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yeşil-kırmızılıların başkanı, bu zorlu müsabakaya bütün herkesi beklediklerini ve konunun memleket meselesi olduğunu dile getirdi.

‘Bu maç hepimiz için önem taşıyor’..

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluk yarışını bırakmayan Yalovaspor’da başkan Onay Tuna, hafta sonu sahalarında oynayacakları Ayvalıkgücü Belediyespor müsabakasıyla ilgili konuştu. Yalova futbol tarihinin en önemli maçlarından birine sahne olacak karşılaşmada Balıkesir ekibini mutlaka yenmeleri gerektiğine vurgu yapan Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, “Bizim için ligin asıl final maçı bu. Ayvalıkgücü Belediyespor, grupta 3 puan önümüzde. Bu karşılaşma ilimiz futbol tarihinin en önemli müsabakalarından birisi. Bu mücadeleyi sadece kazanmak yetmeyecek. İlk maçta deplasmanda rakibimize 2-0 yenilmiştik. Bu müsabakanın rövanşı niteliğindeki mücadelede ikili averaj söz konusu. Bu anlamda da bu maç hepimiz için önem taşıyor” dedi.

‘Bizimkisi memleket meselesi’..

Ayvalıkgücü maçı için herkesi tribünlere davet ettiklerini ifade eden Tuna, “Bu maç için genci yaşlısı herkesin desteğine ihtiyacımız var. 3 Nisan Pazar günü Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak ve 14.00’te başlayacak mücadele için şehir olarak kenetlenmiş durumdayız. İlçelerimizden köylerimize büyük küçük demeden herkes, özellikle sosyal medyadan çok iyi bir şekilde organize olmuş durumda. İnşallah tribünlerin tamamını doldururuz. Ayvalıkgücü Belediyespor’a Yalova cehennemini yaşatacağımıza inanıyoruz. Siyasilerimizden bürokratlarına, STK’lardan spor kulübü temsilcilerine, sporun ve futbolun bütün paydaşlarıyla birlikte açık ve kapalı tribünlerimizi dolduracak Yalova halkının desteğiyle Ayvalıkgücü’nü mağlup edeceğiz. Bizimkisi memleket meselesi. Bu yüzden Pazar günkü mücadeleyi kazanıp, şampiyonluk yarışında rakibimize karşı averaj üstünlüğü elde etmeyi amaçlıyoruz. Teknik kadromuzdan futbolcularımıza, tesis çalışanlarımızdan taraftarlarımıza kadar herkes buna inanıyor. Bu inanmışlıkla Allah 3 Nisan Pazar günü Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında inşallah bize zafer nasip eder. Başka Yalova ve başka Yalovaspor yok” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?