yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2328
EURO
34,7895
ALTIN
2.454,00
BIST
10.315,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

‘BİZ ZORU SEVERİZ, KOLAY ŞAMPİYONLUK İSTEMİYORUZ’

‘BİZ ZORU SEVERİZ, KOLAY ŞAMPİYONLUK İSTEMİYORUZ’
19.01.2024 15:53
0
A+
A-
  • Ligin ilk yarısını zirvenin 6 puan gerisinde ve ikinci sırada bitiren Yalova Yeşilovaspor’da başkan Yalçın Oruç, ikinci devre öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Mavi-yeşillilerin genç başkanı, aradaki puan farkının kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirterek, kendilerinin zoru sevdiğini ve kolay şampiyonluk istemediklerini dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk için mücadele eden Yalova Yeşilovaspor’da kulüp başkanı Yalçın Oruç, önemli açıklamalar yaptı. İlk yarının son haftasında evinde öne geçtiği müsabakada 10 kişi kalan ve Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne 3-1 kaybeden mavi-yeşilli takımımız, böylece Bursa temsilcisinin 6 puan gerisinde devre arasına ikinci sırada girdi.

‘Biz zoru severiz, kolay şampiyonluk istemiyoruz’..

Yalova Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç, “Değerli Yalova Yeşilova taraftarı ve kıymetli Yalovalı hemşerilerim. Yeşilovaspor olarak kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Dediğim gibi 6 da kapanır 16 da. Yeter ki biz kazanmaya devam edelim ve ortaya koyduğumuz hedef için daha çok çalışalım. Biz zoru severiz, kolay şampiyonluk istemiyoruz. Zor ve zahmetli olan her şeyin mükafatı daha güzel olur her zaman. Ben inanıyorum, şampiyon olacağız. Yalova Yeşilovaspor’u 3. Lig’e çıkarıp o kupayı Yalova’ya getireceğiz.

Bu süreçte yanımızda olan ve elini değil gövdesini taşın altına sokan ve bu yükü bizimle birlikte yüklenen değerli büyüğüm iş insanı Ali Demirhan’a çok teşekkür ediyorum. Yeni transferler ve daha güçlü bir kadroyla Yalova Yeşilovaspor’u olması gereken yerde görmek isteyen herkese diyorum ki bizi takibe devam edin. Yeni transferlerimiz yakında aramızda olacak. Daha güçlü kadroyla ikinci yarıya başlayacağız. Zafer inanlarındır. Gayret bizden, takdir Allah’tan” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.