yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2361
EURO
37,2039
ALTIN
2.989,58
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

BİZ KOŞALIM, LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR OKUSUN

BİZ KOŞALIM, LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR OKUSUN
08.10.2024 14:14
0
A+
A-
  • Koşar Adım LÖSEV gönüllüleri, adımları ile lösemili çocuklar için umutsuzluğa karşı meydan okuyor. Her yıl heyecanı artırarak lösemili çocukların eğitim masrafları için koşan gönüllüler, sağlıklı yaşama dikkat çekerken lösemili çocukların eğitim masrafları için bağış topluyor. Gönüllüler bu yıl Bursa’da 11’ incisi düzenlenen Eker I Run koşusunda buluştu.

 

Haber Merkezi

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı gönüllüleri, lösemi ve kanser mücadelesi veren çocuklar için kansere karşı farkındalık oluşturmak ve kaynak sağlamak amacıyla yaklaşık 10 milyon gönüllü ile birçok projede bir araya geliyor. Türkiye’nin farklı noktalarında gerçekleşen sportif aktivite ve maratonlara “Koşar Adım LÖSEV” adıyla katılan LÖSEV gönüllüleri, Bursa’nın Eker Meydanı’nda düzenlenen Eker I Run Koşusu’nda lösemili çocuklara umut olmak için koştu.Gönüllüler, “Yola Çık!” mottosuyla düzenlenen Eker I Run koşusunda lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların eğitim ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla bir araya geldi. Gönüllü koşucular, “Biz Koşalım, Onlar Okusun” sloganıyla dikkat çekti. 6 Ekim Pazar Günü Bursa Eker Meydan’da düzenlenen Eker I Run’da; Bosch Birİz, Yeşilova Holding, Bursa Koşu Akademisi ve Masterlar Atletizm Kulübü gibi çok sayıda kurumdan koşucularda Koşar Adım LÖSEV takımı arasında yer alarak LÖSEV ile birlikte koştu.

SEN DE KOŞAR ADIM LÖSEV TAKIMINDA YER ALABİLİRSİN

Bursa’da düzenlenecek birçok sportif organizasyonun içerisinde gönüllüleri ile yer almaya hazırlanan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Bursa’nın her noktasından tüm gönüllülerini maraton koşucusu olmaya davet ediyor. “Sen de Koşar Adım LÖSEV takımında yer alabilirsin” diyen LÖSEV yetkilileri, hala devam etmekte olan online başvurular ile tüm katılımcıların kendi adıyla veya şirket olarak; online bağış kampanyaları başlatarak ya da gönüllü faaliyetlerine katılarak, lösemili çocukların eğitimlerine destek olabileceklerini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.