yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

‘BİZ BU ŞEHRİN VİTRİNİYİZ’

‘BİZ BU ŞEHRİN VİTRİNİYİZ’
01.01.2022 14:06
0
A+
A-

VİTRİN REKLAMCILIK MARKA GECESİNDE BULUŞTU..

Genç Girişimci Mustafa Erdağ, Vitrin Reklamcılık ailesini Black Bird Otel’de buluşturdu..

  • ..”Şuan Yalova genelinde ortalama 50 markamız bulunuyor. Bu markalarımızın her biri farklı sektörlere hizmet veriyor. Farklı içerikler üretip bu markalarımıza farklı hizmetler veriyoruz.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova’da Genç Girişimci Mustafa Erdağ tarafından 5 yıl önce temelleri atılan Vitrin Reklamcılık, Black Bird Otel’de marka gecesi düzenledi. Hizmet verdiği firmaların davetli olduğu gecede, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşatıldı. Vitrin Reklamcılığın kuruluş hikayesini anlatan Firma Sahibi Mustafa Erdağ, “Vitrin Reklamcılığın hikayesi tam 5 yıl önce başladı. Şuan Yalova genelinde ortalama 50 markamız bulunuyor. Bu markalarımızın her biri farklı sektörlere hizmet veriyor. Farklı içerikler üretip bu markalarımıza farklı hizmetler veriyoruz. Bu gece, aslında bir insanın hayalini gerçekleştirme hikayesidir aslında. Şuan ben kendi içimde çok mutlu ve gururluyum aslında. Bu kadar farklı sektörden insanı tek çatı altında toplamak ve onlara gerçekten yeteri kadar hizmet verip; motive etmek benim için büyük bir mutluluk” dedi.

‘TAM ANLAMIYLA ŞEHRİN VİTRİNİYİZ’..

Yeni nesil reklamcılık olarak Yalova’ya değer katmak istediklerini söyleyen Erdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben bu hayale başladığım zaman tek başımaydım. Bir tane küçük dizüstü bilgisayarım vardı. O bilgisayar ile kapı kapı geziyordum. Bir tane kartvizit işi aldığım zaman eve mutlu gidiyordum. Bugün para kazandım diyordum. Şuan geldiğimiz noktada, uluslararası onay gören bir tasarım sitesinde, sadece bu yıl içerisinde 10 binin üzerinde bir tasarım çıkardığımız için ödül aldık. Bunu yaklaşık 5 yılda tamamladık. Ama ilk başlarda tek başına koşan Mustafa Erdağ artık yalnız değil. Yaklaşık 10 kişilik bir Vitrin ekibimiz bulunuyor. Yalova’nın yüzde 50’sinin tasarım yükü bu şirketten çıkıyor. Bu sayede de, bir şeylerin gerçekten doğru-dürüst ve çabalayarak yapıldığı zaman nerelere gelinebileceğini gördük hep beraber. Emeğimizin boşa değil de başarıya ulaştığını görmek bizleri motive ediyor. Şu anda tam anlamıyla şehrin vitrini halindeyiz. Biz, bu Yalova’ya değer katmak istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.