yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3955
EURO
34,7994
ALTIN
2.402,82
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

‘BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ’

‘BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ’
17.02.2023 13:50
0
A+
A-
  • UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor’un Basel ile oynadığı maç için statta ve tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da dört büyük takımın taraftarları, hep beraber karşılaşmayı izleyerek dostluk görüntüleri oluşturdular.

 

Onur ERDİK

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile Basel, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde kozlarını paylaştı. İlk yarısı golsüz biten mücadelede bordo-mavili takımımız, 65.dakikada Larsen’in kaydettiği golle 90 dakikayı 1-0 galip tamamladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük yıkımların oluştuğu ve can kayıplarının yaşandığı ülkemizde, felaketin ardından özellikle dört büyüklerin sergilediği dostane görüntüler, Trabzonspor-Basel maçına da yansıdı. Tribünlerde başta; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarının olmak üzere farklı takımlarımızı destekleyen taraftarlar da birlik-beraberlik mesajı verdiler.

‘Biz birlikte Türkiye’yiz’..

Öte yandan maçın oynandığı statta ve Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova’da da farklı takımlara gönül veren taraftar grupları, Trabzonspor-Basel maçı öncesi bir araya gelerek renkli görüntüler oluşturdular. Ardından taraftarlar, hep birlikte Serdar Cafe’de maçı takip ettiler. Müthiş dostluk görüntülerinin olduğu maçı bordo-mavili temsilcimiz Larsen’in 65.dakikadaki golüyle 1-0 kazanırken; deprem felaketi nedeniyle bozulan morallere bir nebze de olsa su serpilmiş oldu. Bu arada ev sahipliğini Gurbetçi Gençler Yalova ekibinin ev sahipliğini yaptığı organizasyona; Beşiktaşlılar Derneği, Genç Fenerbahçeliler Yalova, ultrAslan Yalova, Bursaspor’u temsilen Ünitimsah Grubu katıldı. Gurbetçi Gençler Yalova Temsilcisi Ogün Çakır, Yalova Beşiktaşlılar Derneği bir önceki dönem başkanı Ayberk Arabacı, Ünitimsah Yalova Temsilcisi Mazhar Efe, Genç Fenerbahçeliler Yalova Temsilcisi Cüneyt Coşkun ve ultrAslan Yalova Koordinatörü Bilal Güre ortak yaptığı açıklamada, “Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı dileriz. Ayrıca yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Deprem felaketi sonrası renk ve takım fark etmeksizin hep birlikte yaralarımızı sarmaya çalıştık ve sarıyoruz da. Bugün de UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor’un Basel ile oynadığı maç için bir araya geldik. Bu zor ve acılı günleri hep beraber aşacağız. Biz birlikte Türkiye’yiz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.