yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3415
EURO
34,7857
ALTIN
2.390,02
BIST
10.250,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

‘BİRLİKTE YÖNETİYORUZ’

‘BİRLİKTE YÖNETİYORUZ’
18.12.2023 19:05
0
A+
A-
  • ..”Engellilerimizin yanındayız. Hastalarımızın yanındayız. Belediyemize ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanındayız. Gerekli bilgileri Kadın Aile Müdürlüğümüz tespit ediyor.”

..”Çocukların ayağına eğlenceyi getirdik. Çocuklarımız çok memnun. Gençlerimiz çok menun. Gençlerimizin istedikleri sanatçıları getirmeye çalışıyoruz. Anket yaptık ve anketlerde çıkan sanatçıları getirdik. Bu birlikletiği daha da arttırarak devam ettireceğiz.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, sosyal anlamda belediyenin faal olarak çalıştığını ifade etti. Başkan Tutuk, Kadın Aile Birimi’nin bu anlamda ciddi çalışmalar yaptığını söyleyerek, “Engellilerimizin yanındayız. Hastalarımızın yanındayız. Belediyemize ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanındayız. Gerekli bilgileri Kadın Aile Müdürlüğümüz tespit ediyor. Müdürlüğümüz ile de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız görüşebilir” dedi.

‘İHTİYAÇ DUYAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’..

Belediye olarak ihtiyaç duyan her vatandaşın yanında olduklarını ifade eden Tutuk, “Kadınlarımıza yönelik birçok proje yapıyoruz. Yaşlılara yönelik de projelerimiz bulunuyor. Özellikle yaşlılarımızın ev temizliğinden tutun, kişisel temizliğine kadar her türlü hizmeti veriyoruz. Ekonomik durumu iyi olsa da yemek yapamayan büyüklerimize hizmeti veriyoruz. Büyüklerimizin her zaman yanındayız. Çok ciddi bir miktarda sıcak yemek desteği veriyoruz. Engellilerimizin yanındayız. Hastalarımızın yanındayız. Belediyemize ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanındayız. Gerekli bilgileri Kadın Aile Müdürlüğümüz tespit ediyor. Müdürlüğümüz ile de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız görüşebilir. Belediyemiz de aynı zamanda iki adet piskoloğumuz da bulunuyor. Klinik piskologlarımız ücretsiz vatandaşlarımıza hizmet veriyor” ifadelerine yer verdi.

‘HİZMET ÜRETTİK’..

Gençlerin belediyenin hizmetlerinden memnun olduğunu söyleyen Başkan Tutuk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlerle bizim diyoloğumuz bambaşka. Çocuklarımız ile diyoloğumuz daha da başka. Yazın her mahalleye gittik ve oyun parkurları, gösteriler yaptık. Çocukların ayağına eğlenceyi getirdik. Çocuklarımız çok memnun. Gençlerimiz çok menun. Gençlerimizin istedikleri sanatçıları getirmeye çalışıyoruz. Anket yaptık ve anketlerde çıkan sanatçıları getirdik. Bu birlikletiği daha da arttırarak devam ettireceğiz. Gençlerle aramızda bir gönül köprüsü var. Gençler beni anlıyor, ben gençleri anlıyorum. Gençleri hiç kırmadım. Biz, Yalova’yı birlikte yönetiyoruz. Çay isteyene çay yolladık. Otobüs isteyene otobüs yolladık. Gençler bizden yardım istedimi bahane üretmedik. Hizmet ürettik.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.