yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0800
EURO
38,0696
ALTIN
2.834,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ VE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ VE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’
13.09.2024 15:44
0
A+
A-

Türk Sağlık-Sen Yalova Şubesi’nin yeni yerine taşınmasıyla birlikte, Şube Başkanı Sait Çolak ve ekibi yoğun bir ziyaretçi trafiğiyle karşılaşıyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kamu çalışanlarının haklarını savunmak ve sağlık çalışanlarının sesini duyurmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türk Sağlık-Sen Yalova Şubesi, yeni yerinde de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Yeni hizmet binasında ziyaretçilerini kabul eden Başkan Sait Çolak, üyelerden gelen talepleri dinlerken, sendikanın hedefleri ve gelecek planları hakkında da bilgilendirmelerde bulunuyor. Çolak, “Yeni yerimizde sağlık çalışanlarının sesi olmaya devam edeceğiz. Amacımız, sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi şekilde savunmak ve onların sorunlarını en yetkili mercilere taşımaktır. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ VE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’..

Şubenin yeni binası, modern ve geniş yapısıyla dikkat çekerken, ziyaretler boyunca sendika üyeleri, il protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli kurumların yöneticileri Çolak’ı tebrik etti. Yeni binanın açılışı ile birlikte sendikanın faaliyetlerine daha rahat bir ortamda devam edeceğini belirten Çolak, hayırlı olsun ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sağlık çalışanlarının zor çalışma koşullarını, özlük haklarını ve sendikal mücadeleye dair görüşlerini paylaşan ziyaretçiler, Başkan Çolak ve ekibine desteklerini iletti. Sait Çolak ise ziyaretlerin kendilerini motive ettiğini ve sendika olarak daha çok çalışmak için güç bulduklarını belirterek, “Birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız” mesajını verdi. Türk Sağlık-Sen Yalova Şubesi, yeni yerinde hizmet vermeye başladığı günden bu yana sağlık çalışanlarının haklarını koruma ve geliştirme misyonunu daha da ileri taşımayı hedefliyor. Başkan Çolak, ziyaretlerin ardından şube olarak yapılacak projeler ve etkinlikler hakkında da bilgi vererek, yeni dönemde daha aktif bir sendikal sürecin başlayacağını vurguladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.