yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

‘BİRLİK OLACAĞIZ’

‘BİRLİK OLACAĞIZ’
13.11.2023 14:21
0
A+
A-

YALOVA ANADOLU DERNEKLER FEDERASYONU KURULDU

  • Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu, ArtukBey’de düzenlenen basın toplantısında Yalova’da görev yapan yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya geldi..

 

Haber/Zeynep TAŞTAN

Derneğin kuruluş amacıyla ilgili basın mensuplarına bilgilendirmede bulunan Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Babaoğlu, “Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu bundan 1 hafta kadar önce kuruldu. 10 dernekle beraber bir araya geldik. Ben tüm dernek başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Biz bu oluşuma 2 sene kadar önce başladık. Bu süreçte ciddi anlamda sıkıntılarımız oldu ancak bunları aştık ve federasyonumuzu kurduk. Buradaki ana amacımız bir olmak, birlik olmak, gelenek ve göreneklerimizi devam ettirmek, Yalova’ya katkı sağlamak. Yalova Siirtliler Derneği, Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği, Yalova Erzincanlılar Derneği, Yalova 4 Eylül Sivaslılar Derneği, Yalova Yeni Malatyalılar Derneği, Yalova Mardinliler Derneği, Yalova Muşlular Derneği, Yalova Gümüşhane Kelkit Derneği, Yalova Serhat Karslılar Derneği ve Çiftlikköy Erzurumlular Derneklerinin bir araya gelerek kurulduğu Yalova Anadolu Dernekler Federasyonumuz hemşeri derneklerini bir araya getirerek, kaynaşmayı, dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlamak, tarihi ve kültürel mirasımızı, toplum kültürümüzü yaşatmak, ahlaki, sevgi ve iş birliği ile toplumsal değerleri korumak, birlik ve beraberliği arttırıcı faaliyetlerde bulunarak, güzel ülkemize ve Yalova’mıza hizmet etmek amacıyla kurulmuştur. Bu federasyonunun en güzel tarafı da içerisinde 4 partimizin il başkanının olması. Yeniden Refah Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti. Bunun yanında iş adamları, STK sorumlularımız var. Federasyonumuzun logosundan da bahsetmek istiyorum. Logomuzda Türkiye haritasının içinde Türk bayrağı, Yalova Yürüyen Köşk, başakta Anadolu’yu temsil ettiği için başağı koyduk. Siyah, yeşil ve kırmızı renklerde Yalovaspor’umuzun renkleri bunu özellikle belirtmek istiyorum. Daha yolun başındayız. Federasyonumuzdaki arkadaşlarımızla beraber federasyonumuzda kadın kolları, gençlik kolları ve aynı zamanda bir de ilçe temsilciliklerini kuracağız. Çok iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

FEDERASYON YÖNETİM KURULU

Başkan Vedat Babaoğlu (Yalova Siirtliler Derneği Başkanı)

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferman Durmaz (Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği Başkanı)

Basın, Yayın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alemdar Coşkun (Yalova Erzincanlılar Derneği Başkanı)

STK ve Federasyonlardan Sorumlu Dernek Başkan Yardımcısı Halit Okan (Yalova 4 Eylül Sivaslılar Derneği Başkanı)

Hukuk İşleri ve Resmi Kurumlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Bozkurt (Yalova Yeni Malatyalılar Derneği Başkanı)

İş Dünyası ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kerem Burak Erkan (Yalova Mardinliler Derneği Başkanı)

Sosyal Yardımlaşmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Polat (Yalova Muşlular Derneği Başkanı)

İdari İşler, Ekonomi ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsnü Şahin (Yalova Gümüşhane Kelkit Derneği Başkanı)

Sekreter Mehmet Ali Dereçiçek (Yalova Karslılar Derneği)

Sayman Erdoğan Pasin (Çiftlikköy Erzurumlular Derneği Başkanı)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.