yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

‘BİR ÜST LİGE YENİDEN YÜKSELMEK İSTİYORUZ’

‘BİR ÜST LİGE YENİDEN YÜKSELMEK İSTİYORUZ’
29.11.2023 16:49
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, grubu ilk sırada bitirerek play-off’lara ve oradan da üst lige yeniden yükselmek istediklerini söyledi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta namağlup zirvede bulunan Çiftlikköy Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Cadence Gölcük İhsaniye’ye konuk olacak. Grubun namağlup tek takımı konumundaki kırmızı-siyahlı ekibimiz, Gölcük deplasmanında kazanıp galibiyet serisine bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor.

‘Bir üst lige yeniden yükselmek istiyoruz’..

Takımlarının grupta şu ana kadar oynadığı tüm mücadeleleri set dahi vermeden kazandığını belirten Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Takımımız gayet iyi duruma, ancak bazı ufak tefek eksikliklerimiz de yok değil. Bunları da gidererek grup maçlarımızı hedeflediğimiz gibi ilk sırada bitirmek ve play-off’larda da başarılı olarak bir üst lige yeniden yükselmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Oldukça memnunum’..

Play-off’larda daha iyi performans göstermeleri gerektiğinin altını çizen Karadeniz, “Şu ana kadar takımın performansından oldukça memnunum. Play-off’larda daha da iyi performans göstermemiz gereken maçlarımızın olacağını, çok daha güçlü ekiplerle telafisiz maçlar oynayacağımızı unutmadan, ayağımız yere sağlam basarak ve tam performansla ilerlemek istiyoruz. Şimdiye kadar bize her zaman büyük destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve aynı zamanda kulüp başkanımız olan Sayın Ali Murat Silpagar’a sonsuz katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.