yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2745
EURO
34,7959
ALTIN
2.451,89
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BİR GALİBİYET VE BİR MAĞLUBİYETLE BAŞLADIK

BİR GALİBİYET VE BİR MAĞLUBİYETLE BAŞLADIK
17.10.2023 14:26
0
A+
A-
  • Temsilcilerimiz Yalova Yeşilovaspor ile Vetraco Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi’nde 2023-2024 sezonu heyecanı başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan müsabakalarla start alan maratonda ekiplerimizden Vetraco Altınova, sahasında Burhaniye’ye son dakikalardaki penaltı golüyle kaybetti.

  • Tarihinde ilk kez bu organizasyonda boy gösteren Yeşilova da Balıkesir deplasmanında Bandırma Eti’yi geçip lige galibiyetle giriş yaptı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2023-2024 futbol sezonu Bölgesel Amatör Ligi, geride bıraktığımız hafta sonu oynanan karşılaşmalarla resmen başladı. 3. Grup’taki temsilcilerimiz Yalova Yeşilovaspor ve Vetraco Altınova Belediyespor da Balıkesirli rakiplerine karşı ilk haftada mücadele verdiler.

Altınova son dakikalarda kaybetti..

Bölgesel Amatör Ligi’nin en tecrübeli takımlarının başını çeken ve 11.kez bu organizasyonda boy gösteren Vetraco Altınova Belediyespor, sezonun açılış haftasında Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda Burhaniye Belediyespor’u ağırladı. Ziraat Türkiye Kupası’nda fırtına gibi esen ve üçüncü tura adını yazdıran formda rakibi karşısında tutuk bir futbol ortaya koyan sarı-yeşilliler, Balıkesir temsilcisine son dakikalardaki penaltı golüyle 1-0 yenildi. Böylece Abdurrahman Güneş yönetimindeki ekibimiz, yeni sezona kötü bir başlangıç yaptı.

Yeşilova tek golle galip..

BAL 3. Grup’taki bir diğer takımımız Yalova Yeşilovaspor ise tarihinde ilk kez mücadele verdiği bu organizasyona çok iyi giriş yaptı. Mehmet Seçkin yönetimindeki mavi-yeşilliler, Balıkesir deplasmanına çıktı. BAL’ın deneyimli ekiplerinden Bandırma Etispor’a konuk olan Yeşilova, ilk yarıda bulduğu golle 90 dakikadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla mavi-yeşilli ekibimiz, 2023-2024 sezonuna harika start verdi.

Nilüfer geriden gelip kazandı..

Grubumuzda şampiyonluğun güçlü adaylarından Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, yeni sezona galibiyetle başladı. Eski Bursasporlu yıldız futbolcu Pablo Batalla’nın çalıştırdığı Nilüfer, sahasında Hendekspor’u ağırladı. Geriye düştüğü maçta rakibinin 10 kişi kalmasının ardından müsabakadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Bursa temsilcisi, ligin ilk haftasını lider kapattı.

 

Karasu evinde yenildi..

Grubun Sakarya ekiplerinden Karasuspor, sahasında Mustafakemalpaşaspor Belediye’ye 2-1 yenilerek lige puansız başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Görükle İpekspor arasında oynanan mücadele ise 1-1 tamamlandı. Haftanın berabere biten diğer müsabakalarında Doğugücü Futbol Kulübü ile Arifiye Kalaycıspor, 1-1’lik beraberlikle puanları bölüştü. Kupada Karşıyaka’yı eleyip üçüncü tura adını yazdıran Bigaspor, seyircisi önünde Yeni Çanspor’la oynadığı derbi maçta rakibiyle yenişemedi ve 90 dakika 1-1’lik skorla son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.