yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

BİN 575 KİŞİ RANDEVUSUNA GİTMEDİ

BİN 575 KİŞİ RANDEVUSUNA GİTMEDİ
17.04.2023 12:15
0
A+
A-
  • Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi 03 Nisan-07 Nisan 2023 tarihleri arasındaki poliklinik hizmetleri sayılarını kamuoyu ile paylaştı. Bu rakamlarda ise bin 575 kişinin aldığı randevuya gelmediği dikkat çekti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada hastanelerden randevu alan ancak bu randevuya gelmeyen vatandaşlara 15 gün boyunca aynı servisten randevu verilmeyeceği duyurulmuştu. Buna rağmen vatandaşlar randevularına gelmemeyi sürdürüyorlar. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3 Nisan-7 Nisan 2023 tarihleri arasındaki poliklinik hizmetleri sayılarını açıkladı. Açıklanan rakamlara bakıldığında ise 11 bin 553 kişinin MHRS üzerinden randevu aldığı ancak randevu alanlardan bin 575’inin randevularına gelmediği gözlendi. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinik hizmet sayılarına bakıldığında ise 3 Nisan-7 Nisan 2023 tarihleri arasındaki toplamda 20 bin 203 kişinin hizmet aldığı belirtildi. En çok hastanın hizmet aldığı poliklinik 2 bin 779 hasta ile İç Hastalıkları Polikliniği oldu. Bunu bin 532 hasta ile Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği izledi. Göz Hastalıkları Polikliniği ise bu süreler içerisinde toplamda bin 356 hastaya hizmet verdi. Bu tarihler arasında toplamda bin 568 Radyoloji çekimi de gerçekleştirildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.