yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2820
EURO
34,5734
ALTIN
2.413,10
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

BİLGE’DEN MUŞ’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ

BİLGE’DEN MUŞ’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ
21.12.2022 12:58
0
A+
A-

Yalova’nın ilk ve tek butik okulu Özel Yalova Bilge Okulları öğrencilerin akademik başarılarının yanında birçok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gösteriliyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Özel Yalova Bilge Okulları, ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında her yıl ‘Yükümüz İyilik Olsun’ adıyla Anadolu’nun bir köy okulunun bütün kırtasiye ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu yıl Kardeş Okul olarak Muş’a bağlı ve merkeze 48 kilometre uzaklıkta olan 50 öğrencisi olan Ali Gedik İlkokulu belirlendi ve Okul Müdürü Emine Hanım’ın istediği bütün kırtasiye ihtiyaçları Özel Yalova Bilge Okulları öğrencileri, velileri, öğretmenleri ve Okul Aile Birliği tarafından karşılandı. Konu ile bilgi veren Bilge Okulları Müdürü Nazmi Karahasanoğlu, “Okulumuz Yalova’nın ilk ve tek butik okuludur. Okulumuzda akademik eğitimin yanında sosyal, kültürel, sanat ve sportif alanlarda öğrencilerin ve velilerin istekleri ve becerileri doğrultusunda birçok çalışma yapılmaktadır. Ayrıca her yıl okulumuzda ‘değerler eğitimi’ kapsamında belirlenen ihtiyaç sahibi bir okulumuzun bütün kırtasiye ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bu yıl ‘kardeş okul’ olarak belirlenen Ali Gedik İlkokulu’nun bütün ihtiyaçları okulumuz tarafından karşılanmıştır. İlimizde faaliyet gösteren Uluslararası Kadın ve Toplumsal Dayanışma Derneği de, kardeş okulumuzdaki bütün öğrencilere bere, kaşkol ve eldiven hediye etti. Özel Yalova Bilge Okulları olarak amacımız çocuklarımızı akademik yönden en iyi şekilde yetiştirirken onları, tarihi ve kültürel değerleri ile barışık, vatanını, milletini, bayrağını seven; öz güveni gelişmiş bireyler olarak yarınlara hazırlamak en büyük hedefimizdir” dedi.  Okul Müdürü Nazmi Karahasanoğlu ayrıca projeye destek veren öğretmen, öğrenci ve velilere, Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu’ya, Uluslararası Kadın ve Toplumsal Dayanışma Derneği yöneticilerine, Bilgi Kırtasiye, Kültür Kırtasiye ve Özgün Kırtasiye’ye teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.