yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5847
EURO
35,0105
ALTIN
2.462,26
BIST
9.883,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİLEĞİNİ BÜKEN ÇIKMADI!

BİLEĞİNİ BÜKEN ÇIKMADI!
13.01.2022 15:34
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

2021-2022 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de ilk devrede Tavşanlı Belediyespor fırtınası esti. Altınova temsilcisinin ilk devrede bileğini büken çıkmazken; bütün rakiplerini deviren Mavi-Beyazlılar, ikinci yarı öncesi hem rakiplerine gözdağı verdi hem de şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Namağlup tek takım..

Lige iddialı giriş yapmak isteyen Tavşanlı Belediyespor’dan otoriteler belki de hiç bu kadar fazlasını beklemiyordu. Mavi-Beyazlılar, fırtına gibi başladığı ligin ilk yarısını yine muhteşem bir şekilde noktaladı. Oynadığı 11 maçta 11 galibiyet elde eden Altınova temsilcisi, attığı 47 gole karşılık kalesinde ise sadece 4 gol gördü. 33 puanlı Tavşanlı, en yakın rakipleri Çınarcık Belediyespor ve Safranspor’un önünde 9 puanlık bir farkla devre arasına girdi.

 

Hedef BAL..

Süper Amatör Küme’de konum itibariyle şampiyonluğun en güçlü adayı Tavşanlı Belediyespor, ikinci devreyi de aynı performansla tamamlayıp mutlu sona ulaşmak istiyor. Süper Amatör Küme şampiyonluğunun yanı sıra; Mavi-Beyazlılar, hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi. BAL’da ilimizi temsil eden 3 Yalova takımından ligdeki durum itibariyle Yalovaspor ipi göğüsleyip 3. Lig’e yükselir ve Kadıköyspor da kırmızı çizgiden kurtulamayıp direkt küme düşerse, bu durumda Tavşanlı Belediyespor doğrudan tarihinde ilk kez BAL’a yükselme şansı elde edecek. Yalovaspor 3. Lig’e yükselemez ve Yalova takımları arasında küme düşme potasında bulunmasa bile üçüncü olacak takımla bu kez baraj maçı oynayacak Tavşanlı, bu kez ilimiz ekiplerinden ikinci takımla karşı karşıya gelecek. Şuan BAL’da Yalovaspor konum itibariyle şampiyonluk potasında. Altınova her ne kadar zirve yarışına havlu atsa da üst sıraları zorlayacak gibi duruyor. Bu durumda Kadıköyspor’un iki Yalova takımına göre ligden düşme olasılığı daha yüksek bir ihtimal görülüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.