yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

BİKAMDER’İN FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜNE YOĞUN KATILIM

BİKAMDER’İN FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜNE YOĞUN KATILIM
01.11.2023 12:32
0
A+
A-
  • Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER), Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle Sağlık İl Müdürlüğü ile ortak bir farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü ve Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) işbirliğinde hazırlanan farkındalık yürüyüşü, Yalovalıların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Yürüyüşe Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan ve birçok katılımcı eşlik etti. Deprem anıtının önünde başlayan yürüyüş Kent Müzesi’nin önünde sona erdi. Burada toplanan misafirler, meme kanserini temsil eden pembe renkli balonları gökyüzüne bıraktılar. Etkinlikle ilgili konuşan BİKAMDER Başkanı Nurcan Bayar, “Farkındalık yürüyüşümüze duyarlılık gösterip katılma inceliğini gösteren tüm yetkili ve STK’lara, Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan’a, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Metin Öksüz’e, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine, katılım sağlayan duyarlı halkımıza, farkındalık yaratma çabamıza katkı sağladıkları için sonsuz teşekkürler. İlimizde giderek artan Kanseri, ancak böyle birliktelikle, bilinçlenerek bilinçlendirerek, farkındalık yaratarak, erken teşhise teşvik ederek en aza indirebiliriz. Sağlık, bir toplumun var olmasını sağlayan, insanların huzur içinde daha fazla çalışarak hem kendilerini hem ülkemizi kalkındırmalarını sağlayan, değeri ölçülmeyecek kadar büyük bir nimettir. Sağlığımızı kaybetmemek, geç kalmamak için Birlikte Kanserle Mücadele Derneği olarak tüm Yalova Halkını Erken Teşhis ve Tarama Merkezi olan KETEM’ yönlendiriyor, tüm Yalova halkına sağlıklı günler diliyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.