yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3718
EURO
34,6936
ALTIN
2.392,15
BIST
10.179,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ, GELENEKSEL BULUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ, GELENEKSEL BULUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ
09.07.2023 14:11
0
A+
A-

‘GECEMİZE KATILANLARA TEŞEKKÜR EDERİM’

  • Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği gece, bu yıl da muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Gecede konuşan dernek başkanı Ayberk Arabacı, etkinliklerine katılan herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

 

Onur ERDİK

Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin her yıl geleneksel hale getirdiği gece, Çiftlikköy Çapa Restoran’da yapıldı. Programa Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, ünlü futbol yorumcusu ve teknik direktör Güvenç Kurtar, Türkiye Futbol Adamaları Derneği (TÜRFAD) Yalova Şubesi Başkanı İbrahim İnce ile il dışından gelen dernek başkanları ile temsilcileri katıldılar.

‘Gecemize katılanlara teşekkür ederim’..

Yemekli düzenlenen gecede konuşma yapan Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ayberk Arabacı, “Yalova Beşiktaşlılar Derneği geleneksel gecesine hoş geldiniz. Şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. Hiçbir gecemizde bizleri yalnız bırakmayan Orhangazi, Gebze, Yenişehir, Karamürsel, İnegöl ve Başiskele dernek başkanlarıma şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim. Henüz bizler Beşiktaşlı olmamışken Beşiktaş’ın formasına emek veren Beşiktaş’ın terini akıtan, bu forma için mücadele veren kıymetli büyüklerimiz; Mustafa Özbay, Güvenç Kurtar, bu gecede aramızda onur konuğu olarak bulunmaktadırlar. Bu gecenin mimarı, bu gecenin eseri olan kıymetli dava arkadaşlarım, yönetim kurulu arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı. Beşiktaş taraftarı olan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ise “Bu güzel programa ben de Beşiktaşlılar derneği adına hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Beşiktaş’ımıza yeni sezonda şampiyonluklar diliyoruz. Hayırlı uğur olsun, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Derneğe katkı sağlayan iş insanlarına plaket verildi..

Açılış konuşmalarının ardından dernek başkanı Ayberk Arabacı, masaları tek tek gezerek geceye katılanlarla fotoğraf çektirdi. Sonrasında ise plaket törenine geçildi. Yalova Beşiktaşlılar Derneği’ne katkıda bulunan Beşiktaşlı iş insanlarına, desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi verildi. Programın devamında meşaleler yakılırken; Beşiktaş’a gönül verenler, şarkılarla geceye renk kattılar.

Dernek yönetiminden serzeniş..

Öte yandan Yalova Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, geceye davet ettikleri halde kendilerine bildirmeden organizasyona katılmayan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a serzenişte bulundular. Dernek yönetim kurulu imzasını taşıyan yazılı açıklamada, “Yalova Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu olarak düzenlemiş olduğumuz yemeğimize şehrimizin mülki amiri olduğu için davet ettiğimiz Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, söz verdiği halde bilgilendirme yapmadan gelmemiştir. Kendisi, Türkiye’nin en büyük ve şerefli takımının Yalova’daki temsilcilerine çok büyük saygısızlık yapmıştır. O makamlardaki koltuklarda oturanlar bilmelidir ki; kardeşliğin ve dayanışmanın temsilcisi Beşiktaş ve büyük taraftarı, kimsenin katkısına veya desteğine ihtiyaç duymaz. Yeri ve zamanı geldiğinde aynı tavır ve hitapla kendilerine karşılık verilecektir. Yalova Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin ve o bayrağa sevdalı olan hiç kimsenin, hiçbir makama ve mevkiye şahsi, ticari ve siyasi olarak ihtiyacı yoktur. Kimse unutmamalıdır ki; Beşiktaş, Türkiye’nin geçmişi en temiz formasındaki rengi gibi bembeyaz sayfası olan takımdır. Her renge bürünen, her renge sahip insanlar, tertemiz bir siyah ve beyaz bayrağın altında bulunmaktan çekinir haldeler. Saygılarımızla. Yalova Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.