yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

‘BEN YAPTIM, OLDU’ DENİRSE SONUÇ ORTADA’

‘BEN YAPTIM, OLDU’ DENİRSE SONUÇ ORTADA’
06.07.2023 18:11
0
A+
A-

CHP YALOVA MİLLETVEKİLİ TAHSİN BECAN:

‘MAHKEME KARARINI MECLİSE TAŞIYACAĞIM’

  • Bursa 3. İdare Mahkemesi tarafından Millet Bahçesi’nin durdurulma kararına ilişkin bir açıklama yapan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova’nın Millet Bahçesi gibi bir ihtiyacının olmadığını söyledi.

..”Bu tür yatırımlara başlamadan önce Yalova’nın paydaşları ile siyasi partiler, sivil toplum örgütleri hepsini toplayarak bir karar alınsa, belki de böyle bir yanlışlığın içerisinde olunmaz.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Bursa 3. İdare Mahkemesi tarafından Millet Bahçesi’nin durdurulma kararına yönelik birtakım açıklamalarda bulundu. Mahkeme kararının doğru olduğunu ifade eden Becan, bu konuyu meclis gündemine de taşıyacağını dile getirdi.

‘Hangi devirdeyiz?’

Yalova’nın Millet Bahçesi gibi bir ihtiyacının olmadığını belirten Becan, “Büyükşehirlerin Millet Bahçesi gibi bir ihtiyacı var, Yalova’nın böyle bir ihtiyacı yok. 10 dakikada Termal’e gidiyorsunuz; Millet Bahçesi’nin kralı orada var. Keşke oraya yapılan yatırımlarla Yalova’ya faydası olacak başka bir şey yapılsa. Mahkeme kararı da yanlış olduğu için durdurulmuş. Bir şeyleri tam incelemeden yatırım yapmak yanlış, hangi devirdeyiz? Bu tür yatırımlara başlamadan önce Yalova’nın paydaşları ile siyasi partiler, sivil toplum örgütleri hepsini toplayarak bir karar alınsa, belki de böyle bir yanlışlığın içerisinde olunmaz. Kimseye sormadan ‘ben yaptım, oldu’ denirse sonuç ortada. Aylar önce söylediğim şey doğru çıktı. Bu proje en başından beri yanlıştı” dedi.

‘Meclis gündemine taşıyacağım’

Millet Bahçesi’nin yanlış, iptalin de doğru bir karar olduğunu dile getiren Becan, bu kararı TBMM’ye de taşıyacağını söyledi. Becan, “Ortada bir kamu zararı var. O para hem sizin, hem bizim, hem Yalovalıların hem de devletin parası. Yazık değil mi? Bu konuyu meclis gündemine de taşıyacağım” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.