yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

BEKLENEN AYRILIK AÇIKLANDI!

BEKLENEN AYRILIK AÇIKLANDI!
21.01.2022 14:12
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

ING Basketbol Süper Lig’indeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor’da Can Altıntığ ile yollar ayrıldı. Bu oyuncunun yerine Amerikalı gard Roberto Gallinat transfer edildi. Ayrıca yeşil-kırmızılılarda yardımcı antrenörlük görevine, bir dönem aynı takımda başantrenörlük yapan Mehmet Kabaran getirildi.

 

Kulüpten resmi açıklama yapıldı..

ING Basketbol Süper Lig ekiplerinden Semt77 Yalovaspor’da sezon başında kadroya dahil edilen Can Altıntığ ile yolların ayrıldığı açıklandı. Yeşil-kırmızılılar, bu oyuncunun yerine Amerikalı basketbolcu Roberto Gallinat’ı transfer etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takım kaptanımız Can Altıntığ ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Can’a yeni takımında ve gelecek kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

Roberto Gallinat transfer edildi..

Can ile yollarını ayıran temsilcimiz, geçen sezon İtalya’da Atlante Eurobasket Roma forması giyen Roberto Gallinat’ı transfer etti. Gallinat’ın transferiyle ilgili kulüpten, “Skorer gard ve kısa forvet pozisyonlarında görev yapabilen 1.93 metre boyundaki Gallinat, geçen sezon İtalya’da Atlante Eurobasket Roma formasını giymişti. 26 maçta ortalama 27.2 dakika süre alan oyuncu, 17.1 sayı, 4.4 ribaunt, 2.0 asist, 1.0 top çalma, 0.3 blok, yüzde 41.9 saha içi isabet, yüzde 38.1 üçlük ve yüzde 82.5 serbest atış yüzdesi tutturmuştu. 2019-2020 sezonunda Danimarka Ligi’nde 18.5 sayı, 3.3 ribaunt, 1.4 asist ve 1.3 top çalma ortalamaları ile sezonun en değerli oyuncusu ödülünü kazanmıştı. Şehrimize ve takımımıza hayırlı olsun” açıklaması yapıldı.

 

Mehmet Kabaran yardımcı antrenör oldu..

Can’ın gönderilip Gallinat’ın transfer edildiği Semt77 Yalovaspor’da yardımcı antrenörlük görevine Mehmet Kabaran getirildi. Daha önce de yeşil-kırmızılı takımda başantrenörlük görevinde bulunan Kabaran, geçtiğimiz yıllarda Anadolu Efes, Darüşşafaka, Uşak Sportif, Galatasaray, Afyon Belediye, Gaziantep Basketbol ve Beşiktaş’ta da görev yapmıştı. Genç antrenör aynı zamanda 2010 yılında Yeni Zelanda Erkek Milli Takımı ile 2015 Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımında da görev almıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.