yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

BEKLE BİZİ 1. LİG!

BEKLE BİZİ 1. LİG!
07.03.2022 14:52
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig play-off’larında fırtına gibi esen Çiftlikköy Belediyespor, yarı finalleri de yenilgisizlik unvanıyla noktaladı. Eskişehir’deki çeyrek finallerin ardından Amasya’da da aynı başarıyı tekrarlayıp namağlup bir şekilde grup birinciliği unvanıyla finallere vize alan Kırmızı-Siyahlı ekibimiz, Mersin’deki finallerde de zirveyi oynayıp 1. Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

Gelişim Koleji engelini de geçtik..

Çiftlikköy Belediyespor, play-off yarı final Amasya Grubu’ndaki son maçında İzmir Özel Gelişim Koleji ile karşı karşıya geldi. Amasya Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Kırmızı-Siyahlı ekibimiz, rakibine şans tanımayıp 3-1’lik skorla grubu lider tamamladı. Maça iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken; bu seti zor da olsa 26-24 alan Çiftlikköy, 1-0 öne geçti. İkinci sette reaksiyon gösteren Özel Gelişim Koleji, 25-23’lük skorla setlerde durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü sette hücum anlamında rakibine göre daha etkili oynayan Mihrican Deviren’in talebeleri, 25-21’lik skor elde edince setlerde tekrar öne geçti: 2-1. Karşılaşmanın dördüncü setini de 25-19’luk zaferle noktalayan Çiftlikköy, müsabakadan 3-1 galip ayrıldı. Maç sonrasında Kırmızı-Siyahlı takımımız, saha içinde büyük sevinç yaşadı.

3’te 3 yaptık..

Bu galibiyetle Çiftlikköy, üçüncü maçını da zaferle kapattı. Kırmızı-Siyahlı takımımız, Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig play-off yarı final Amasya Grubu’nu 8 puanla lider tamamlayıp final vizesi aldı. Grubun bir diğer maçında Dost Spor’u 3-1 ile geçen Havran Fatih Belediyesi, 7 puanla ikinci sırada kendisine yer bulup Çiftlikköy ile birlikte adını Mersin’deki finallere yazdırdı. Grubu 3 puanla üçüncü sırada bitiren Özel Gelişim Koleji ile yarı finallerde Amasya Grubu’nu puansız kapatıp dördüncü olan Dost Spor ise 1. Lig şansını kaybetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.