yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3487
EURO
34,7293
ALTIN
2.419,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BEDRİYE ABLANIN LEZZETLİ GÖZLEMELERİ

BEDRİYE ABLANIN LEZZETLİ GÖZLEMELERİ
26.12.2023 14:31
0
A+
A-

PEYNİRLİSİ, PATATESLİSİ, KIYMALISI…

  • 5 yılı aşkın süredir Çınaraltı Gözleme Salonu’nun işletmeciliğini yapan Bedriye Sezer, Malatya’da depremden etkilenen ve Yalova’ya yerleşen Reyhan Kurnaz ile birlikte hem uygun hem de lezzetli gözlemelerini Yalovalılara sunuyor.

Çınaraltı Gözleme Salonu, İstanbul Caddesi Değirmenci Pasajı no:107 adresinde yer alıyor. Peynir, ıspanak, patates, kıyma ve kaşarlı olmak üzere el emeği ile hazırlanan gözlemelerin fiyatları 20 TL ile 60 TL arasında değişiyor.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Ailesi ile birlikte Malatya’dan Yalova’ya yerleşen 47 yaşındaki Bedriye Sezer, 5 yıldır Çınaraltı Gözleme Salonu’nun işletmeciliğini yapıyor. Gözlemelerini kendi elleriyle açan Bedriye Sezer’e, Güneydoğu depreminde Malatya’da evleri yıkılan ve Yalova’ya taşınan Reyhan Kurnaz yardım ediyor.  Lezzetli ve uygun fiyatı ile müşterilerinin favori mekanı olan Çınaraltı Gözleme Salonu, İstanbul Caddesi Değirmenci Pasajı no:107 adresinde yer alıyor. Peynir, ıspanak, patates, kıyma ve kaşarlı olmak üzere el emeği ile hazırlanan gözlemelerin fiyatları 20 TL ile 60 TL arasında değişiyor.

‘Tost ve kahvaltı çeşitlerimiz mevcut’

5 yıl önce ailesi ile Yalova’ya yerleştiklerini, 5 yıldan bu yana da tezgahın başına geçip gözleme açıp-pişirdiğini kaydeden Bedriye Sezer, “Ailem ile birlikte kurmuş olduğumuz işletmemizi bugünlere kadar getirdik. Tertemiz, kendi el işçiliği ile hazırladığımız gözlemeleri müşterilerimize sunuyoruz. Gözlemenin yanında tost, kahvaltı çeşitlerimizde mevcut” dedi.

Kadınlar güçlerini birleştirdi

Malatya’da depremden etkilenen komşusunun da dükkanda kendisine yardım ettiğini ifade eden Bedriye Sezer, “Komşumuz Reyhan Kurnaz da depremden etkilenerek, Yalova’ya taşındı. Reyhan ablamız da bize burada yardım ediyor. Birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

20 TL’den başlıyor, 60 TL’ye kadar

Müşterilerini uygun ve lezzetli gözlemelerini tatmaya beklediğini söyleyen Bedriye Sezer, “En alt fiyat 20 TL’den başlıyor, en yüksek fiyatlı gözleme de 60 TL. Müşterilerimiz uygun fiyatlı, temiz, güvenilir ve lezzetli gözlemeler yesin istiyoruz. Toplu siparişler de alıyoruz. İşyerlerine ve evlere kurye hizmetimiz de var. Tüm müşterilerimizi salonumuza bekleriz” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.