yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3781
EURO
34,7468
ALTIN
2.407,27
BIST
10.087,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

BECAN’DAN BAŞKAN YELE’YE ZİYARET

BECAN’DAN BAŞKAN YELE’YE ZİYARET
16.04.2024 12:50
0
A+
A-
  • CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin ile birlikte Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi ziyaret etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin ile birlikte Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi makamında ziyaret etti. En kısa süre içerisinde belediyenin mali tablosunu kamuoyu ile de paylaşacaklarına değinen Başkan Yele, seçimlerde belirtilen projelerin hayata geçirilmesi için de çalışmalara vakit kaybetmeden başlayacaklarına dikkat çekti. Çiftlikköy ilçesinin ilin en hızlı gelişen noktası olduğuna vurgu yapan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Çiftlikköy ilçemiz ilimiz açısından çok önemli bir noktada. O nedenle ilçemizin sorunlarının ortadan kaldırılması, taleplerinin yerine getirilmesi ve devlet yatırımlarının ilçeye getirilebilmesi adına bizde Ankara’da elimizden gelen ne varsa yapacağız. Ben Çiftlikköy Belediye Başkanı seçilen değerli başkanımız Adil Yele’ye görevinde başarılar diliyorum” dedi. YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin de ilçe sınırları içerisinde inşa çalışmaları süren OSB’lerin ilçe, il ve ülke ekonomisi açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.