yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

BECAN, PARTİLİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

BECAN, PARTİLİLER İLE BİR ARAYA GELDİ
28.07.2023 15:28
0
A+
A-
  • CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Lova Otel’de gerçekleşen toplantıda parti teşkilatı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN
CHP’de kongre süreci devam ederken CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da Yalova’da partilileri ile bir araya geldi. Lova Otel’de gerçekleşen toplantı tam bir birlik ve beraberlik havasında geçti. CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç, 28. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Gürel ve parti yöneticileri ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı toplantıda kongre süreci ve yerel seçimlerle ilgili konuların istişaresi yapıldı. Ortaya konulan tablodan duyduğu memnuniyeti dile getiren Becan, “Adil olmayan koşullarda geçen, ülkedeki kutuplaştırıcı siyasetin tüm ağırlığıyla hissedildiği bir seçimin ardından büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin kıymetli yöneticileri, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, Meclis üyeleri, muhtarlarımız ve örgütümüzün emektarlarıyla bir araya geldik. Kurtuluşun ve kuruluşun kadrolarından aldığımız mirası 100’üncü yıla ulaştırmanın onuru ve mutluluğuyla yeni bir yüzyıla hazırlanıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk kadroları olma gururunu yaşayacak olan yeni kadrolarımızı seçmek üzere kongre sürecimizi başlatmanın da heyecanını yaşıyoruz. Hak, hukuk, adalet ve demokrasi mücadelemizde yeni filizler boy verdikçe güçlenecek, güçlendikçe umudumuzu tazeleyeceğiz. Bu bilinçle herzaman olduğu gibi bu süreci de birlik ve beraberlik duygularıyla tamamlayacağımıza ve yaklaşan yerel seçimlerde dayanışmayı büyüterek, hep birlikte canla başla çalışarak Yalova başta olmak üzere Türkiye’ye huzur ve mutluluğu getireceğimize yürekten inanıyorum. Son derece verimli olduğuna şahit olduğum toplantımıza katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.