yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BASKETBOLDA KRİTİK MESAİ

BASKETBOLDA KRİTİK MESAİ
02.02.2023 16:14
0
A+
A-

12 DEV ADAM ANKARA SEMALARINDA

 PERİLER İZMİT KARŞISINDA

  • Yalova’yı basketbol liglerinde temsil eden takımlarımız, bu hafta sonu birbirinden kritik maçlara çıkacaklar.

 

Erkeklerde Semt77 Yalovaspor Basketbol, Ankaragücü Mamak Belediyesi deplasmanında kazanarak yeni bir galibiyet serisinin startını vermeye çalışacak.

 

Onur ERDİK

2022-2023 sezonu Türkiye Basketbol Liglerinde mücadele veren takımlarımız Semt77 Yalovaspor ile HDI Sigorta Yalova VİP, hafta sonunda zorlu mücadelelerde rakiplerine karşı kazanmak için parkede yer alacaklar. 4 haftalık galibiyet hasreti Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler deplasmanında sona eren Semt77 Yalovaspor, bir başka Ankara deplasmanında boy gösterecek. Yeşil-kırmızılı takımımız, Ankaragücü Mamak Belediyesi’ne karşı kritik bir sınav verecek. Çifte Ankara deplasmanıyla haftayı geçecek Semt77 Yalovaspor, kente moralli dönüş yapmayı hedefliyor. TKBL’de son sırada bulunan ve 3 haftalık galibiyet hasretine son verdikten sonra geride bıraktığımız haftayı bay geçen turuncu-sarılı ekibimiz HDI Sigorta Yalova VİP, hafta sonu taraftarının önünde İzmit Belediyespor’a sürpriz yapmak istiyor.

Yalova VİP’in maçı 4 Şubat Cumartesi..

Öte yandan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde alt sıralardan kurtulmaya çalışan HDI Sigorta Yalova VİP ile şampiyonluk kovalayan İzmit Belediyespor, 4 Şubat Cumartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak. Bu müsabaka öncesinde turuncu-sarılı takımımız, bir maçı eksik bir şekilde 24 puan ve averajla ligde son sırada bulunuyor. İzmit Belediyespor ise 36 puan ve averajla 3.sırada yer alıyor. Ligin ilk arısında Kocaeli’nde oynanan maçı temsilcimiz 70-59 kaybetmişti.

12 Dev Adam, Pazar günü sahne alacak..

Bu arada Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluğun uzağında olmasına rağmen play-off’un en güçlü adayları arasında bulunan Semt77 Yalovaspor, Ankaragücü Mamak Belediyesi deplasmanında galibiyet kovalayacak. İki takım, 5 Şubat Pazar günü Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak ve kritik mücadele saatler 17.30’u gösterdiğinde start alacak. Bu müsabaka öncesinde yeşil-kırmızılı takımımız, 27 puanla haftaya 7.sırada girecek. 25 puanlı Ankaragücü de averajla 9.basamakta bulunuyor. Sezonun ilk devresinde Yalova’da oynanan karşılaşmayı Semt77 Yalovaspor 93-61’lik farklı skorla kazanmasını bilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.