yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5964
EURO
34,7967
ALTIN
2.494,72
BIST
9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN YAPICI, OYUNCULARINA TEŞEKKÜR ETTİ!

BAŞKAN YAPICI, OYUNCULARINA TEŞEKKÜR ETTİ!
10.05.2022 16:46
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde rüya gibi bir sezon geçirip play-off finaline takılarak Süper Lig’in kapısından dönen HDI Sigorta Yalova VİP, sezonun bitmesinin ardından veda yemeğinde buluştular. Muhit Kebap’ta gerçekleştirilen yemek organizasyonuna turuncu-sarılıların başkanı Murat Yapıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Menajer Cem Lakay, Başantrenör Furkan Sağlık ve teknik ekip ile sporcular katıldılar.

Başkan Yapıcı teşekkür etti..

Organizasyonda konuşma yapan HDI Sigorta Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı, “Sezon boyunca Yalova’mızı kadın basketbol liginde en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Yeri geldi hep beraber sevindik, yeri geldi birlikte üzüldük. Ancak her şeye rağmen yaşanan zorlukların üstesinden gelerek normal sezonu altıncı sırada bitirmemize rağmen play-off’lara damga vurduk. Çeyrek finalde Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, yarı finalde de Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni eleyip finale adımızı yazdırdık. Rize Belediyesi’ne karşı yaşanan talihsiz sakatlığın ardından yabancısız çıktığımız seride kaybedip Süper Lig’in adeta kapısından döndük. Büyük bir karakter gösteren teknik ekibimiz ve oyuncularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık” açıklamasında bulundu.

Cierra Dillard için pasta kesildi..

Öte yandan play-off serisinde omzundan ciddi sakatlık yaşayıp sezonu kapatan Cierra Dillard için doğum günü sürprizi yapıldı. Yemeğin ardından Amerikalı yıldız basketbolcunun yaş günü dolayısıyla pasta kesildi. Yalova’ya ve arkadaşlarına çabuk uyum sağlayan ve basketbolseverlerin de adeta sevgilisi haline gelen Cierra Dillard, kendisine yapılan sürprizden dolayı başkan Yapıcı, teknik ekip ve takım arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.

Takımdaki herkese plaket verildi..

Yemek ve Cierra Dillard’ın doğum günü kutlamasının ardından play-off ikinciliği kupasıylsa hatıra fotoğrafı çekilen oyuncu ve teknik ekibe başkan Murat Yapıcı sürpriz yaptı. HDI Sigorta Yalova VİP başkanı Yapıcı, teknik heyet ve sporcuların isimlerine özel plaket yaptırarak kendilerine takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.